Általános beszélgetés a JÁTÉKkal kapcsolatban

krcsirke

el pollo diablo
Bétán az új Arany szablyás kaland működik, aki elkezdte még múlthéten ott mikor hibás volt és nincs meg neki a szablyája vagy a recept részlete, írjon bétás supportnak!
Kalandban úgy tűnik van egy rész ahol időfeltételes a következő kaland, ma később kiteszem meddig jutottunk a kalandban, mivel lettünk okosabbak.
 

jaklee

Veteran Member
Sajnos csak reménykedhetni lehetett, hogy "éles" szerókra egyszerre teszik be bétával. Így a versengés az 1. teljesítésért egyáltalán nem lesz izgalmas, mert mindenki csak a kész kalandot "nyomogatja végig" :D Bétán meg sajnos nincs nagy karakterem - meg szablyám se. :)

.net szerveren holnap jön aranyszablyás frissítés, nálunk mikor várható? :)
 

DeletedUser17483

Vendég
szerintem itt is holnap, csak majd este 10-11 körül írják ki ... ahogy szokták ...

csirke, spoilert a kalandról lehetne 1-2 nappal a megjelenés után ?...
kicsit kedvrontó , hogy elkezdem megoldani , más meg csak úgy végigrohan mert tudja mit hogyan ... hogyha annyira nem érdekli a kaland, csak hogy az is meglegyen, akkor várjon vele ... nem mintha olyan nagy valami lenne, hogy elsőként lezárod, de azért ne olyan "szerezze meg" aki nem is foglalkozott a történetével ...
pl The West titkainál a rejtélyek ... max 10 főt tippelek akik tudnak a kódos részről , és nem csak annyit , hogy hódvadászat újsággal ...
nem ellened szól, tudom csak segíteni akarsz ...
 

jaklee

Veteran Member
Ezt én is akartam javasolni, csak west titkainál is én pattogtam, hogy "gondolkozzon kicsit rajta mindenki". Félig meg is írtam a hsz-t, és ugyan úgy benne lett volna, hogy valószínű a kódos részről alig tudnak páran. :D
Úgyhogy a "számból vetted ki a szót" :)
 

krcsirke

el pollo diablo
Várni várhatok vele, hogy megírjam, annyit hozzáteszek, hogy meghallgatták a játékosok szavát bétán, majd meglássátok mire gondolok.
Utazóvásárhoz kitérve, eddig a két új gyűjtőkártyák a zöld kategóriában láttam, nem mindig vannak jelen, szóval aki első szeretne lenni bennük nem keveset kell hozzá játszania. Ma bétán a nyeremények kicsit furcsák lettek, igaz előtte túl sok volt az utolsó kategóriában, most meg átestek a ló túlsó oldalára és túl kevés van.
Jelenlegi:
I3INZqT.png


Előtte:
ol9g4Tk.png
 
Utoljára szerkesztve:

Kanyim

Veteran Member
szerintem itt is holnap, csak majd este 10-11 körül írják ki ... ahogy szokták ...

csirke, spoilert a kalandról lehetne 1-2 nappal a megjelenés után ?...
.

Az infókat nehéz visszatartani, nem tudom mennyi értelme van ha csirke itt nem ossza meg, mert pl én már most körbedobtam a kaland leírását a szövinkben a szokott körlevelünkben.
 

krcsirke

el pollo diablo
Láttam már linket a kalandról magam is, így valóban könnyű megosztani, de ne rajtam múljon a dolog jelen pillanatban, nem akarok semmi jónak az elrontója lenni.
 

jaklee

Veteran Member
Versengés már úgyis lehet, hogy kuka :) Akkor már legyenek egyenlő esélyek, linket dobj ki, aki maga akar rájönni rájön, többiek meg megnézik. Jobbat nem tudunk szerintem. Sokaknak jól jönne már a szablya, ennyit tudok. :P
 

DeletedUser17614

Vendég
Az aranypuskára kb még 1 hónapot kell várni?
Remélem event előtt jön, ha elég jó lesz, nem kell feleslegesen az új erődszettet megvenni, már ha lesz olyan :D
Már válaszoltál is a kérdésedre kb :D Ha kihozzák event előtt aranypuskát, akkor nem lesz akkora érdeklődés event irán ha erődös jobbos és balos jön.
 
Fent