Karakter név verseny - javaslatok

DeletedUser17383

Vendég
Üdv!

Egy dakotai karakter nevével neveznék: Mű Sam Pilla.
Még Buffalóról emlékszem hasonló szerkezetű nevekre, akkor még volt kreativitás bőven. Szerintem ötletes arra alapozva nick nevet választani, hogy bizonyos szavak fonetikus formáját kombinálva építesz fel egy kifejezést vagy egy összetett szót, legalább is megakad az ember szeme rajta :p

Ui: Ha a játékosok kell megszavazzák, hogy ki nyerjen, abból tudjuk mi lesz...Menni fognak a kampány levelek meg a lefizetések és exponenciálisan megnő az új fórumozók száma...Kéretik átgondolni ezt az elbírálási módot, köszi.
 

DeletedUser15232

Vendég
Sziasztok,

Annak idején Buffalo-n kezdtem el a játékot és ott találkoztam egy közösséggel, akik egy városba tömörültek, Sámániába.
Először azt hittem, hogy azért ezt a nevet kapta, mert végül is a játék kontextusába helyezhető ez a szó, de miután megláttam a lakóit, akkor jöttem rá igazságra...minden tagjának benne volt a nevében a szó :D
TolasSámán, HalgasSámán és még sokan voltak és az én nevezettem a vadnyugati erődharcokat legjobban jellemző nevet viselte: KummantSámán
Ezzel a kis felvezetővel/háttértörténettel indítom útjára ezt a nevet a versenyen :)

+1 webi ötletére
 

DeletedUser17647

Vendég
Én V1-en találkoztam egy Puha Toll nevű játékossal akiről később kiderült, hogy a név egy indián viccből ered : Hogy hívják az indián nyomozót ? és a válasz puha toll volt :D Nem csak ötletes, de vicces is a név választás :)
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Sok jó név van a vadnyugaton, a legtöbbjük a legjobb. De én most azt mondom csak mivel csak 1 nevet lehet mondani, hogy szerintem a legjobb, amiben végtelen potenciál, lehetőség van. Amitől egy kicsikét félni is lehet, vagy amin kicsit nevetni egyszerre és ettől frappáns egy név. Sajnos mára, már nem a régi vadnyugatban élünk, ahol olyan nevekkel találkoztak az emberek, ami két nagybetűvel kezdődik és keresztnévből meg vezetéknévből áll össze, de talán rendjén is van, így hiszen változnak az idők és valljuk be ez egy játék, ahol a hatás számít csak igazán... a név hatása. Választhattam volna egy hozzám legközelebb álló személyt is, de az ő neve inkább a maffiafilmekbe passzol inkább és mivel, már sok Don lett csodák csodájára egy vadnyugati játékban, így nem túl ritka csak az utónevei egyediek, így azt most elvetettem, aztán gondolkodtam rajta miért ne válasszam a floridai top 1 játékos nevét, de kicsikét az ő nevéről is az előbbi filmek jutnak eszembe, így döntöttem egy olyan név mellett, aki sokszor meghatározta a szerverek történetét bonyodalmakat teremtve, de mégis humoros formát felvéve. Az én választottam egy olyan személy, akinek a nevét bárhogy is írjuk le mindig ugyanarra gondolunk... Sőt lehet kiegészíteni számmal, kötőjellel, pontokkal a lényeg akkor sem változik, mégis más hangulatba kerülünk tőle, rám is hatással volt a neve, mert ő nem egyszerűen csak 6....

Ő dugoo6!

Akinek a neve sokakra hat-ott, már arizonán, buffalon, coloradon, dakotán, floridán, szerintem az összes szerveren, de én csak arizonán ismertem meg komolyabban egy tündéri vezetőasszony kedves barátjaként...

=Benne van minden szerintem, ami a játékra igaz: Hogy a számítógép is csak addig működik, míg a dugójával be van kötve a konnektorba. Na, de viccet félre téve az átvitt értelme is átjön, míg ő hat, addig a többi játékos neve nagy valószínűség szerint csak elenyészik a süllyesztőben. Emlékezetes, nem megy ki a fejedből ki támadott meg harc előtt vagy után, hogy kit támadj meg, ki kritelt beléd, de akkorát, hogy a fejed beleremegett, ki építette a legnagyobb tapasztalatot, ami arizonán létezik, de elég a fényezésből én ő rá teszem a voksomat. Ha néhányan nem szeretitek a stílusa miatt csak egyre gondoljatok: "A stílus maga az ember..." Szóval nektek van stílusotok?! Neki van. Az ő neve maga a stílus! :)



Krisztoph Snow voltam - 2017. 05. 23.
 

DeletedUser17648

Vendég
Én is Gyaloglevelész játékos nevét nevezném a játékba, azért mert zöldfülű játékosként vele találkoztam a prérin legelszőr, és a neve már akkor megragadt az elmémbe. Nevéhez csupa pozitívumot lehet társítani.
 

DeletedUser13044

Vendég
Fekáliás István, engem ez a név fogott meg a legjobban, MPI-ben szoktam vele találkozni. Az "alpári név" mögött azonban úgy vettem észre, hogy egy értelmes fickó lakozik!
 

DeletedUser17617

Vendég
Egyértelműen Gyaloglevelész. Az összes indokot felsorolták már feljebb. Jópofa, segítőkész, mások által is elismert karakter.
 
Gyaloglevelész-ez nem kérdés számomra sem - -a név bár furcsán hangzik-tulajdonosa ki e név mögött van egy rendkívüli ember az élet és a játék minden területén-örülök hogy ismerhetem és együtt játszhatok vele
 

Old Mustáros Kéz

Veteran Member
Egoistán a magam nevét nevezném be, de nem fogom, majd más megteszi, ha tetszik neki :D a kérdésem az hogy ki kapja a rögöt? Akinek a neve nyer, vagy aki írta azt a nevet? Ez nekem nem viágo, lehet hogy valamin átsiklottam, akkor elnézést! :)

Én Zoltan80-at nevezném, v4 egyik legnagyobb erődharcosát (westforts szerint a legjobb)
Sajnos már nincs köztünk, de az én szívemben ott marad örökké! Nem egy kreatív név, nem is hangzatos, de az ember mögötte sokkal több volt mint egy a maiak közül, szerény véleményem szerint! :)
Sajnos mindig észreveszem, hogy a profilomon lévő nevek egyre jobban fogynak, de mindig jönnek újak is azért, de olyan szomorú, hogy akikkel együtt nőttél fel, zok eltűnnek :( :)

Szóval én Zoltan80nak állítanám ezt az emléket!
 

DeletedUser7534

Vendég
Sziasztok.

Szerintem a versenynek nem arról kéne szóljon ki milyen ember, bár tény, hogy Gyaloglevelész rendes "tag". :)
Az meg hogy kinek állítunk emléket (Zoltan80) megint mellékes, mivel már nincs köztünk, így a nyeremény is kárba veszne.
Elnézést, ha kötekedésnek tűnik, nem annak szántam. :)
Az én nevezettem : Quibelez
Fantáziadús, vicces név, személyesen nem is ismerem a tulajdonosát, de ha egyszer a Hawaii karakterem nevét nem illik ide neveznem, akkor következőre Quibelez neve ugrik be. :)

Amúgy anno mi is csináltunk várost egy régebbi szerveren, ahol hasonló neveink voltak, mindenki valamilyen Elek volt... Kaptuk is a multi-feljelentéseket bőven, persze ártatlanok voltunk :D
 

DeletedUser17463

Vendég
Ide írhatod a válaszodat - ez van ide írva, így ide írok.
Elnézést, ha az irományom kötekedésnek számít, de annak szánom. :)
Jó volt olvasni az előttem hozzászólókat, mindenki talált érdekes nick nevet -, persze, akik mást ajánlanak, azok nem vallják be maguknak, hogy ők is úgy választottak nevet, hogy nekik tetszen, érdekes legyen, ütős, figyelemfelkeltő, stb.
...csak, mint tudjuk, a jónál van mindig mégjobb.
Mivel nagyon szerény, visszafogott vagyok, így a szavazatom: BlackSabbath
 

Old Mustáros Kéz

Veteran Member
Sziasztok.

Szerintem a versenynek nem arról kéne szóljon ki milyen ember, bár tény, hogy Gyaloglevelész rendes "tag". :)
Az meg hogy kinek állítunk emléket (Zoltan80) megint mellékes, mivel már nincs köztünk, így a nyeremény is kárba veszne.
Elnézést, ha kötekedésnek tűnik, nem annak szántam. :)


Szerintem meg pont hogy nem arról a pár rögről kéne szóljon, de részletkérdés, nem fogunk összeveszni :) Ezért is kérdeztem, hogy ki lesz a díjazott, akit beneveznek vagy aki nevez :)
 

Kanyim

Veteran Member
Szerintem az elmúlt hozzászólások jól megmutatták hogy miért is muszáj hogy az adminok döntsenek a győztesről !
Ha már a nevezéseknél a név mögött álló egyént méltatják sokan akkor a szavazásoknál majd mit is várunk ? Egy mezei szimpátiaszavazássá válna az egész (mindjárt megkérek valakit hogy nevezzen be engem, utána majd mozgósítom a floridai szövinket, meg az összes barátomat...)

Itt a vicces és ötletes nevekről van szó.. nem arról hogy XY milyen jó és rendes fickó, vagy hogy ha ezt a nevet meglátjuk máris eszünkbe jut hogy hányszor párbajozott minket, hogyan harcolt a harcokon és milyen nyomott hagyott a világokban...

Hasított Bivalybőgés az én jelöltem. (ha meg mégis szimpátiaszavazássá válik a dolog akkor leírom hogy ő is rendes és jó fej játékos.. sőt ő még az árva kiscicákat is befogadja, valamint harcol a világbékéért és az éhezések felszámolásáért :D :D :D )
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser7534

Vendég
Szerintem az elmúlt hozzászólások jól megmutatták hogy miért is muszáj hogy az adminok döntsenek a győztesről !
......

Hasított Bivalybőgés az én jelöltem. (ha meg mégis szimpátiaszavazássá válik a dolog akkor leírom hogy ő is rendes és jó fej játékos.. sőt ő még az árva kiscicákat is befogadja, valamint harcol a világbékéért és az éhezések felszámolásáért :D :D :D )

Ezt írtam én is nagyjából. :)
Amúgy Bivaly neve tényleg frappáns. :)
 

S.Cruz

Well-Known Member
Számomra egy ember jöhet szóba akit nem is nagyon ismerek sőt eddig összesen csak pár szót ha váltottam vele az utóbbi két évben de a neve beleégett a memóriámba. Ő fotelbólokoskodó, csak néha látom a nevét harcokra bejelentkezve El Dorado szerverén de mindig egy jót mosolygok rajta. A vadnyugathoz semmi köze, teljesen egyszerű, de valami mégis nagyon megragad benne. Én őt nevezném :)
 

DeletedUser17478

Vendég
Köszönöm azoknak akik tettek javaslatot :) úgy látom, nem voltatok elég bátrak, én ennél sokkal több klassz névvel találkozom itt a minden napokban. Mivel javaslatként jött, hogy az adminok szavazzák meg, így ezzel a lehetőséggel fogunk élni. Pár nap türelem és jövök az eredménnyel :)
 
Fent