Retro játék a speeden - kibeszélő téma

DeletedUser13044

Vendég
kérdés az, hogy mindez mennyire retró? erődharc benne lesz azért? no meg azt se ártana tudni, hogy mennyire alap munkák lesznek benne? templom , kaszínóépítéses eresztés benne lesz-e vagy csak a legalapabbak?

(Ha ez le lett írva valahol , akkor elnézést, elég késő van már :D )
 

Kanyim

Veteran Member
Én sem leltem a retroságáról infót... az okés hogy csak az alap prémiumok lesznek... de most 15 másodpercezni lehet? Vagy csak órás melók lesznek ? Esetleg még régebbi és csak 2 órás melók ?
Ez ugyebár nagyon nem mindegy mert egész más taktika kell ha 15 secezés is van.
Piac lészen ?

Valamint itt is várható majd olyan mint a múltkori speed világnál hogy a top 50 játékos is kap egy jutalmat ? ;)
(15 másodperces verziónál nem megyek, mert ahhoz már nincs türelmem, de órásoknál sanszosan mennék.. de a top5-re úgyse lenne sanszom ezért kérdem :D )
 

DeletedUser7360

Vendég
A hirdetmény szövege azt súgja, hogy a legújabb verzió lesz csak a prémium lesz megnyirbálva. Egyébként ha igazán retró akarna lenni akkor az 1.27 előtti verziókból kell választani, de a piac az 1.29ben jött, a nadrág és az övek pedig az 1.30ban. Ha főleg csak a kinézeten akarnak retrósítani (a prémeken kívül), akkor pedig az 1.36os verziót kell választani.
 

DeletedUser17478

Vendég
A felület a jelenlegi, a mostani munkákkal és kalandokkal. Szerintem a régi formát jobban elásták mint anno Robin Williams a jumanjit. Nem gyors szerver, a speed csak egy ráragadt név a szerverre. Alap prémiumok lesznek, shop nélkül, tehát kötvénynek itt nem lesz jelentősége. Itt a szorgalomnak és a kaland ismeretnek lesz előnye. Induláskor a városok és erődök nulláról indulnak, erődharcok lehetségesek. A játék időszakában nem lesz event, tehát a bolti ruhatárra kell alapozni. Azért igyekeztük korán meghirdetni, hogy fel lehessen készülni. Ha valaki szervez be társakat maga mellé aki gyűjt neki és buffokat tárgy az nem tilos. A multi természetesen itt is tilos, ezt folyamatosan ellenőrizni fogjuk. Hát ennyi... Reméljük többen indultok a nyereményekért, amik a ki írásnak megfelelően lesznek. Annyit még, hogy ez nem innos játék, a magyar admin csapat találta ki, az inno csak engedélyezte a kért beállításainkat. Ezzel a játékkal áthidalunk egy időszakot ami két event között van. S amíg Ti itt játszotok, igyekszünk egy olyan játékot hozni ami az erődharcosok kedvére lehet :)
 

Kanyim

Veteran Member
Köszönjük a sok melót amit beleöltetek !

ui.: deluigi.. a nincs más prémium csak az alapokat én úgy értelmezem hogy nincs a rögös energia feltöltés sem.. tehát tea+rágódohány hegyek és sok sok 15secezés vár az első helyre ráhajtókra.
 

DeletedUser7360

Vendég
Egy dolog amit javasolnék a nyereményekkel kapcsolatban. A második helyezettnél választható legyen, hogy howdah vagy aranytoma amit szeretnénk.
 

DeletedUser17479

Vendég
Több kérdés is felmerült. Valóban nem igazi retro szerver lesz, sok mindent nem lehet visszaállítani.
Ezt a játékot a magyar support találta ki és valósítja meg, sok mindent nem tudunk állítani amit esetleg szeretnénk.

Igyekeztünk úgy kitalálni, hogy a lehető legkevésbé számítson az aranyrög. Nem lesz event közben, nem lehet rögért terméket venni, energiát tölteni.
Csupán az üzletek felszerelései lesznek a játékban. Igaz lesz piac, erődharc amik régen nem voltak, de ezt nem lehet kikapcsolni.
Remélem sok játékost megmozgat ez a játék és esetleg pár régi, rég nem látott játékossal is találkozunk :)
 

DeletedUser16267

Vendég
Itt leginkább a játéktudás és szorgalom számít, ahogy anno kezdtük a régi szervereken.

Nekem ebből az jön le, hogy ti is úgy gondoljátok, már inkább a rögözés számít, és irreálisan előnyösebb helyzetben vannak, akik vásárolnak is aranyat. Ez persze nem a magyar csapat hibája, hanem az Inno-é, hogy ilyen pénzéhes játékká formálta a régi Westet, meg kb. az összes többi játékát. Sebaj. Nagyon jó hogy indul ez a szerver, viszont sajnálom hogy a mostani felülettel lesz, a régi sokkal szerethetőbb volt szerintem. :)
Van rá esély, hogy valaha indul retro nemzetközi, vagy magyar vagy akármilyen szerver egy régebbi verzióval?
 

DeletedUser17479

Vendég
2.0 elötti verziókat kitörölték már a kukából is.

Más, engem az érdekelne, hogy a most induló speed szerveren majd létrehozott karakterek, mennek-e majd tovább az utána következő speed-es eseményre (erődharcos), vagy majd akkor ismét nulláról kell indítani a karaktereket? :cool:
Mert ugyebár az innó éles világról átvitt karaktert nem engedélyez a speeden, de esetleg a majd létrehozott ottani karakterek ne vesznének el és továbblépnének a következő eseményre.

Kicsi az esélye, hogy maradnak a karakterek.
Nem is tudjuk, hogy milyen lesz a következő esemény ott, és hogy mikor lesz.
Addig szerver reset nem várható, de ígérni nem ígérünk semmit.
 

Kanyim

Veteran Member
Más, engem az érdekelne, hogy a most induló speed szerveren majd létrehozott karakterek, mennek-e majd tovább az utána következő speed-es eseményre (erődharcos), vagy majd akkor ismét nulláról kell indítani a karaktereket? :cool:
Mert ugyebár az innó éles világról átvitt karaktert nem engedélyez a speeden, de esetleg a majd létrehozott ottani karakterek ne vesznének el és továbblépnének a következő eseményre.

Szerintem ne lehessen tovább vinni majd a karaktereket. Mi van ha valakit ez az esemény nem érdekel, de a következőre benevezne.. jó nagy hátrányban lenne azokkal szemben akiknek van ott már egy bejáratott karakterük. Lényegében a későbbi speed eseményeken az új emberek sansztalanul indulnának...
Szóval a speed az maradjon 1 hónap és utána nyikkanjanak a karakterek.
 

Kanyim

Veteran Member
Nekem ebből az jön le, hogy ti is úgy gondoljátok, már inkább a rögözés számít, és irreálisan előnyösebb helyzetben vannak, akik vásárolnak is aranyat. Ez persze nem a magyar csapat hibája, hanem az Inno-é, hogy ilyen pénzéhes játékká formálta a régi Westet, meg kb. az összes többi játékát. Sebaj. Nagyon jó hogy indul ez a szerver...

Azért nem irreálisan nagy előnyöket kapnak a rögösök. De az természetesen tény hogy kapnak előnyöket.. ha nem kapnának akkor miért vásárolnának rögöket ? Ha meg senki sem vesz rögöt, akkor az egész játék megszűnne. Szóval az ingyen játszó játékosok azért játszhatnak mert a társaik rögöznek... de ők csak akkor fognak rögözni ha ezért előnyöket kapnak...

Ez a "retro" esemény sem lesz rögmentes. Az elsőségre csakis instant prémiumok belövésével van sansza bárkinek. pl a TP rangsor top helyeihez bele kell áldozni 400 rögöt (de tény többet nem)... munkás karaktert kiválasztani és napi sok sok óra 15 másodpercezést csinálni a megfelelő pontozással...
 
Fent