Gyors világ

DeletedUser15667

Vendég
Ha az első háromban lesz olyan aki nem költött rögöt az 2 szettdarabot kap? :D
 

DeletedUser16800

Vendég
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi lesz a speed szerver sorsa 28 nap után. Köszi.
 

DeletedUser

Vendég
Nagyon jó játék volt, köszönet érte a készítőknek.

Jöhet a következő :D
 

kopoltyu

Active Member
gratula a nyerteseknek

ez a 30 napos szerver véleményem szerint teljesen felesleges, elvonja a játékosok figyelmét a normál világokról, az inaktív világok isszák meg legjobban a levét. Csak az inno zsebének a tömésére találták ki...
Amíg nem lesz felezés vagy valami megoldás a fennálló problémákra addig nem lenne jó újabb speed szerver..
 

DeletedUser

Vendég
Elnézést, de nem tudom megállni, hogy ne válaszoljak...
1. A harminc napos szerver azért kiváló ötlet, mert így kiélhetjük a játék - mint számítógépes játék - örömeit, közben bizonyíthatjuk tudásunkat egy kis versenyzéssel. Ezzel feleslegessé válhat az új normál világok folyamatos indítgatása, ami valóban legyilkolja a régi világokat.
2. Nem csak a zseb tömésére találták ki, mivel az elő 50-ből szerintem úgy 30-an rög nélkül versenyeztünk. Külön díj is volt a legjobb rögtelennek, amihez külön gratulálok is, főleg, hogy így is bekerült az első 3-ba. Ez is mutatja, hogy a tudás és akarat ebben a játékban ér annyit, mint a pénz.
3. A régi világokat csak a közösség és a "tulajdonlás öröme" tartja fenn, más értelme jelenleg nincs. Az új világokat, fejlesztéseket leállítani egyszerűen butaság lenne, alig maradna pár játékos - szerintem így is eléggé belterjes lett már a játék. Ahogy látom, jelenleg leginkább a pénz- és árucsere tart fenn valamiféle mozgást több világon. Ezen szerintem úgy lehetne csak változtatni, ha a játék készítői, üzemeltetői meg tudnák oldani a világonkénti eltérő térképet - minimum a munkák szintjén - netán eltérő kalandokat. De akkor is elég lenne 3-4 világ a jelenlegi játékoslétszámhoz viszonyítva.
 

DeletedUser15763

Vendég
Hali.

Lehet tudni mikor lesz a 2. magyar speed szerver? :)

üdv. Krissz

Szerintem nem lesz már. Valami 2-3k játékos ment fel rá, és gondolom nem volt valami nagy siker bevétel szempontból... pedig szórakozásképpen ellehetne indítani félévente 1-1 szerot...
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Szerintem nem lesz már. Valami 2-3k játékos ment fel rá, és gondolom nem volt valami nagy siker bevétel szempontból... pedig szórakozásképpen ellehetne indítani félévente 1-1 szerot...

Csakmert szó volt róla, hogy több ilyen szerver is lesz, de mostanság azt veszem észre inkább egyre csak újabb dolgokkal rukkolnak elő, mintsem ismétlésekkel. Például lottó helyett tipmix, erődharcbajnokság helyett lókosárlabda, gyorsvilág helyett hawaii, kalandíró verseny helyett pedig videókészítő verseny és így tovább... jó lenne megint valamit megismételni kedves innogames :)

félreértés ne essék semmi bajom az új eseményekkel, de legyen másnak is esélye a régi dolgokkal is :)
 
Utoljára szerkesztve:

Cherrug

Well-Known Member
[SPOIL]Csakmert szó volt róla, hogy több ilyen szerver is lesz, de mostanság azt veszem észre inkább egyre csak újabb dolgokkal rukkolnak elő, mintsem ismétlésekkel. Például lottó helyett tipmix, erődharcbajnokság helyett lókosárlabda, gyorsvilág helyett hawaii, kalandíró verseny helyett pedig videókészítő verseny és így tovább... jó lenne megint valamit megismételni kedves innogames :)

félreértés ne essék semmi bajom az új eseményekkel, de legyen másnak is esélye a régi dolgokkal is :)[/SPOIL]

A lottóhoz és a tippeléshez semmi közük :)
 
Fent