• Nem szereted a havat? Kapcsold ki:
Macaron
A reakció pontszáma
599

Profilbejegyzések Legutóbbi tevékenység Bejegyzések Névjegy

 • még mindig semmi a rögökkel ? Tehét még egyszer :) Üdv. most látom hogy 3 helyezést értem el a főző fotó versenyen ..Mikor fogom megkapni a rögöket ?
  Üdv!
  Remélem itt is megfelel ha írok. Tehát játékbeli nevem Mr. Spoot, erre kérném a nyereményemet. Mondhatni szerencsésnek a pontos tippet, de azért sajnálom, hogy Eiking nem állt rajthoz.
  • Like
  Reakciók: Krisztoph Snow
  Macaron
  Macaron
  Természetesen itt is jó :) gratulálok! Többen hiányoztak, a vb miatt meg hát csak harmadik körverseny volt. Attól függetlenül bicajos rajongóknak megint okoztak klassz perceket :) A nyereményed hamarosan megkapod.
  krcsirke
  krcsirke
  Meg is jött, köszönöm szépen a lehetőséget a játékhoz! Remélem a jövőben lesz ehhez hasonló tippelős játékok is!
  Szia!
  Mivel az előzőnél nem válaszoltál, így írok még egyet :) Nem kaptam még pontos választ arra, hogy át tudjátok-e helyezni a Skalpot más karakterhez? A nyeremények közül csak az az egy nem árverezhető,így jó lenne ha valamilyen formában el lehetne adni, amire az áthelyezés az egyetlen megoldás szerintem.
  • Like
  Reakciók: Krisztoph Snow
  Mortalcombat323
  Mortalcombat323
  Szia,

  Nem Macaron vagyok de válaszolok, hátha.
  Nem lehet áthelyezni, csak ha 2 db van belőle ugyanazon a karaktereden. S akkor is csak az adott világon belül lehet átrakatni.
  Szia Macaron!
  Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a speeden szerzett nyereményt lehet-e 2 világra kérni. Esetemben a rögöket Georgia világra *SZÁMOS* névre, a cuccokat pedig Floridára *SZAMOS* névre szeretném kapni. Ez megoldható?
  Szia!

  Az lenne a kérdésem, hogy ez volt a régi nevem. Azóta megváltoztattam itt fórumon nem lehet átváltoztatni arra ami most? Próbáltam újból regisztrálni a mostani névvel azt viszont már nem engedi a rendszer. Köszi a választ.
  szia, Macaron!
  hu15-on szeretnem kerni, hogy valtoztassatok a banditak pb szintjen, mert 3-4 napja nem erek el egyet sem es azota nem is volt KO a tobbiek reszerol sem...
  elore is koszonom...
  Szia!
  A továbbított ötleteknél nem többségben voltak a szintemelés elleni szavazatok? Javíts ki ha tévedek, de nem ez jött le nekem, hogy a többség a szintemelés mellett lenne :)
  Macaron
  Macaron
  Szia, nem százalékoltam ki, kapott támogató és ellen véleményt is. Továbbításra került, de ez nem azt jelenti, hogy holnap itt 200-as szint lesz, a javaslattal azt fejeztük ki hogy számítunk fejlődésre. Akár szint, erődharcos, párbajos, mesterségek terén :)
  Szia!

  Azt szeretném kérdezni, egy játékos csak egy őszi képpel pályázhat ? Köszönöm: Monó
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…