Üdv!
Remélem itt is megfelel ha írok. Tehát játékbeli nevem Mr. Spoot, erre kérném a nyereményemet. Mondhatni szerencsésnek a pontos tippet, de azért sajnálom, hogy Eiking nem állt rajthoz.
Szia!
Mivel az előzőnél nem válaszoltál, így írok még egyet Nem kaptam még pontos választ arra, hogy át tudjátok-e helyezni a Skalpot más karakterhez? A nyeremények közül csak az az egy nem árverezhető,így jó lenne ha valamilyen formában el lehetne adni, amire az áthelyezés az egyetlen megoldás szerintem.
Szia Macaron!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy a speeden szerzett nyereményt lehet-e 2 világra kérni. Esetemben a rögöket Georgia világra *SZÁMOS* névre, a cuccokat pedig Floridára *SZAMOS* névre szeretném kapni. Ez megoldható?
Az lenne a kérdésem, hogy ez volt a régi nevem. Azóta megváltoztattam itt fórumon nem lehet átváltoztatni arra ami most? Próbáltam újból regisztrálni a mostani névvel azt viszont már nem engedi a rendszer. Köszi a választ.
szia, Macaron!
hu15-on szeretnem kerni, hogy valtoztassatok a banditak pb szintjen, mert 3-4 napja nem erek el egyet sem es azota nem is volt KO a tobbiek reszerol sem...
elore is koszonom...
Szia!
A továbbított ötleteknél nem többségben voltak a szintemelés elleni szavazatok? Javíts ki ha tévedek, de nem ez jött le nekem, hogy a többség a szintemelés mellett lenne