Ötletek/javaslatok (új)

Trawers

Well-Known Member
Egy időre felejtsék el a noobokat a fejlesztők. Adjanak használható cuccokat a veteránoknak. Ne keveset, hanem sokat. Jutalmazzon végre a játék. Már unom, hogyha mindennap játszom, csak 1 helyben toporgok a karimmal!
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Speedrol jutott eszembe... Lehetnének a rendes világokon is random időközönként (pl heti 1 vagy 2 alkalommal), amikor a világ speedes bónuszt kap. Pl.: +1000% szerencse, vagy egy bizonyos mértékű tp , moti bónusz... Olyan 1 vagy 2 órán át tartana.
 

Kanyim

Veteran Member
Egy olyan javaslatom lenne hogy az időnként jövő rögös szettek bónusz darabjait variálják már meg.
Most nem az erődös felszerelésekre gondolok, hanem a munkapontot, szerencsét, tapasztalatot, tárgytalálás bónuszt adó darabokra.
Ha valaki végig nézi ezeket láthatja hogy bizonyos ruhadarabok szinte mindig ugyanolyan bónuszt adnak.
pl a kabátok - nadrágok majdnem mindig munkapontot... stb.

Hiába akarnék összerakni egy top szettet ami a legtöbb szerencsét adja, ami a legtöbb tapasztalatot..stb. áldoznék rá rögöket.. de a bónuszt adó darabok mindig ütik egymást.

Pl nincs övből és cipőből tapasztalatot adó rögös darab..stb.

Amikor majd legközelebb akarnak behozni új rögös szettdarabokat gondoljanak erre és ne a 4. tapasztalatot adó sapkát hozzák be, vagy a 6. munkapontot adó kabátot, hanem végre variálják meg hogy melyik darab milyen bónuszt ad.
 

Deleted User - 779988

Vendég
Az UP Shopban kapható "Titokzatos főzet" árát lejjebb kell hozni. (Mondjuk 50 kötvény/rög) Ezzel párhuzamosan egy rendes buffá alakítani, tehát 10 percenként lehessen használni.

Ez mind a játékosoknak, mind az INNOGamesnek jó lenne. A játékosok számára végre elérhető lehetne a rendes párbajos élet, az INNOnak pedig lehetne ebből bevétele is, hiszen 50-50 rögöt csak-csak kiadnak az emberek egy ilyen buffra.
(Vagy akár lehozni az árát 50 rögre, de kötvényért továbbra is magasabb áron(100-150) lehessen megvenni)
 
Fent