Kibeszélő 2021-es Aratási idő

Lacx

2x
Speed győztes 2022
harvest_time1.png

Válj farmerré
Találj 150 búzakalászt az Aratási idő esemény alatt

Ennek örülök, hogy a 2019-es eredmény megszerezhető. Van egy kis reményem, hogy akár a többi régebbi eredmény is teljesíthető lesz a jövőben :)
 

Trawers

Well-Known Member
Csatlakoztam a facebook csoporthoz, hogyan kapom meg az ajándékot? (kellatehén-legyenmarha).
A párbajos rész mikor indul? Tegnap beadta az egytalálatos győzelem "kalandot". Lezártam a tavalyit, erre eltűnt az összes idei.
 

Zaszi

Veteran Member
Üdv. Vicc ez az egész.Tavaly 200 rozskalászt nyitottam (100 ingyen, 100 kötvényért), hogy ne hiányozzon a gyűjteményemből a gyémánt revolver, de nem sikerült nyítanom. Az idén összeszedtem mind a 100 rozskalászt és most sem nyitottam 1-et sem. Mivel nem árverezhető nem tudok piacról venni, de nem is fejleszthető így akinek több van nem tud mit kezdeni vele. Gratulálok az innonak a jó munkához, csak így tovább. Miért nem lehet betenni az a revolvert a shopba kötiért? Mivel nem fejleszthető max csak az venne aki nem nyitott, vagy árverezhetővé tenni, hogy lehessen a piacról venni.
 

Zaszi

Veteran Member
De igazából a gyémántrevolvernek annyi értelme van a táskában mintha itt nézegetnénk:
dfb3c595bbc2699a7913a88b2d43e0bb

Kb. ennyit ér számomra ez az 1kB-os jpg.
Nem a tárgy értéke vagy hasznosságával van bajom, hanem azzal, hogy nem teszik lehetővé, hogy megszerezhesse mindenki. Ha pl. egy kiárusításon nem veszek meg valamit, és azért hiányzik a táskámból az az én döntésem ez nem.
 

senki600

Egy vasútbarát
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor minden ilyen tárgygyűjtős "cenzúrának" lehet venni a gyűjtendő ládát, legyen hógolyó vagy rozs, de nem tervezitek árulni?
 

CrusaderSam

Active Member
Csatlakoztam a facebook csoporthoz, hogyan kapom meg az ajándékot? (kellatehén-legyenmarha).
A párbajos rész mikor indul? Tegnap beadta az egytalálatos győzelem "kalandot". Lezártam a tavalyit, erre eltűnt az összes idei.

Üdv! Nálam is hasonló a helyzet, tegnap elfogadtam a küldetéseket, reggelre eltűnt az összes, ma 12:00 után pedig csak a seriffnél jelent meg a küldetés, a napi nem...
 

Scaurus

Member
Az újításokat követelő játékosok szerintem nem pont arra gondoltak, hogy paradicsomszedéssel 15mpznének el 1000 energiát. Esetleg lehetne betenni eventet, ahol csak cipőpucolással, vagy disznók őrzésével tudod kiszedni a lootot, az is jó időpazarlásnak :D
 

Rusty

Member
Milyen munkával lehet rozskalászt találni? Mert csinálom a munkákat de eddig 1 db-ot dobott. :D Vagy valamelyik munka jobban valamelyik kevésbé adja?
 
Fent