Rekordok kibeszélő

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
Mit gondoltok a 'Legnagyobb párbajpontú város:' kategória eltörléséről? Ahogy néztem a jelenlegi top 3 helyezett közül egyik városnak sem az az értéke, mint ami ott szerepel. Egy városnak viszonylag gyakran változik a lakossága (emberek lépnek ki-be, stb) és ezzel együtt a párbajpontszáma is. Csalókának, feleslegesnek érzem ennek a kategóriának a meglétét. Szerintetek?
 

Deleted User - 779988

Vendég
Ha töröl a játékos, vagy eladja a táskájának tartalmát, akkor azon karakternek elért eredménye elveszik? Nem az a lényege a rekordoknak, hogy mindenkori rangsort állítson a legjobbakról?

(Szerintem, a néhány hete jelentett rekordokat leszámítva, egyik se mutat valós képet. Pl Vaimo teljesítmény pontja, ha bejelentené, 1. lenne.)
Szerk.: Már csak azért is benntartanám a kategóriát, hogy a legendás, párbajos mivoltáról híres El Dorado világ lakosainak is legyen lehetősége publikálni a híres városaikat.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Szerk.: Már csak azért is benntartanám a kategóriát, hogy a legendás, párbajos mivoltáról híres El Dorado világ lakosainak is legyen lehetősége publikálni a híres városaikat.
Eldónak nincs szüksége rekordokkal való villogásra, nem versenyből és megfelelési kényszerből párbajozunk. Azért párbajozunk mert szeretjük, senkit nem érdekelnek a rekordok azokon kívül akik erre szeretik hegyezni. Ha a rekordok miatt párbajoznánk évek óta (én speciel a west kezdete óta), hogy menő statjaink legyenek, akkor kiveszne az egésznek a lelke és nagyon hamar megunnánk. A Harapós Kroki városnak és a Wicked 54 városunknak is 30k párbajpontja volt, Windnek 20k. Amint lecsökkentettük a pb szintünket lett belőle 6k, marhára értelmetlen az egész. Egyszer nem kértük, hogy írjuk fel ide, nem az oviban vagyunk. Semmi szükség rá mivel előre lebeszélt párbajjal 450 pb szint körül végtelenségig lehetne növelni amellett, hogy semmi értelme.
 
Fent