Ötletek/javaslatok (új)

jaklee

Veteran Member
Sziasztok! :)
Ha már van ilyen topic, akkor én is leírnám a javaslataimat.

-Legyen megoldható a fejlesztett dolgok értékesítése, akár piacon, akár visszafejlesztés.
-Legyenek megemelve a munkák bérei. A kis szintű játékosok szarért- hugyért dolgoznak, hogy legyen X százezrük, míg a top játékosok óránként szednek össze ugyanannyi pénzt. Nem a keresettel van gondom, de így ne várjuk el az újoncoktól, hogy fel akarják venni a versenyt a "keménymaggal"
-Legyen szerverek közti költöztetési lehetőség. X szerverről szinte lehetetlen átvinni cuccot/pénzt, sokkal jobb lenne, ha karakterenként lehetne importálni a dolgokat, ezzel is egységesebbé tenni a játékot. Ezzel el lehetne indulni az 'egy világ" politika felé, ahol is megszünne minden plusz karakter, és lenne egy, minden cuccal. Végül is, V1-en és Lujzin is én pörgetek, mindkettő megillet :).

- Fejlesztett dolgok értékesítése jó ötlet, viszont... Ennél jóval kidolgozottabb javaslatokban is feltűnt már a dolog, és nem lett vele foglalkozva, így valószínűleg ez sem lesz túl eredményes

- Munkabér: Mi értelme játszani hónapokat, felhúzni 150-re magadat, ha már az első 1-2 hét után annyit keresel, mint akik évek óta játszanak? Egyébként meg 100 szint környékén már simán lehet óránként százezreket összeszedni, egy gyengébb keris szettel és up-shopos tárgytalálós buffal :)

- Szerver közti piac: Szerintem nem jó ilyen módon az "egy világ" felé menni (amúgy is kérdéses jó-e az "egy világ", én talán rengeteg event szerverrel meg speeddel tudnám elképzelni).
Ha jól értem, saját karijaid közti cserére akarnád a közös piacot. Szerintem már a világok közötti csere se túl jó dolog, kb legális multi... 1 kari egy világra vonatkozik, ha világok között cserélsz akkor ahol kapod, ott gyakorlatilag ingyen került a karidhoz egy-egy tárgy. :) (tudom-tudom, nem ingyen mert másik világon fizettél, de adott világra levetítve ez semmiben nem különbözik a multizástól attól eltekintve, hogy legális)
 

Riley Freeman

Active Member
Egyetértek veletek nagyjából, de az én ötleteimet egy alapként szerettem volna ha felfogjátok :) Kidolgozatlanok, ezek csak kipattantak a fejemből.
A közös piac szerintem akkor is jó ötlet volna, hiszen ha én X szerveren játszok évekig, és Y szerveren kb. beszerezhetetlen item-em van, akkor miért ne adhátnám el oda? Csak rá kell nézni Kenta vagy Lousiana szervereken milyen cuccok vannak V1, Florida vagy Eldoval szemben. Napokig futkorásznak az emberek egy fullos szettért, miközben máshol 2 TG-vel el van intézve. Ezek természetesen csak akkor működnének, ha tényleg a jelenlegi játékosok maradását bíztatná az Inno, és nem az újak bevonását (jelenleg szerintem egyik sem).







És ez most eltérő, de lenne ötletem az Inno számára is pénzszerzésre, a rögökön kívül :), majd ne utáljatok meg, ha véletlenül bejön a tipp.
Mivel az erődharcra épül lassan a játék, ezért az körül kellene mozognia minden marketinggel kapcsolatos dolognak. Egy nagyobb szerveren akár 100 játékos is játszik egy harcon. Harcok elejére és végére simán be lehetne rakni átugorhatatlan reklámokat, amik ráadásul "kötödhetnének" is valamelyest a játékhoz.
Pl. A vagnyugati szórakozást támogatja XY wiskey, stb. úgy is megnéznénk, mert az az 1-2 perc már semmit nem jelent az időnkből. Ez az Innonak is pénz, a reklámoztatónak is megtekintés. Csak ehhez az Inno kellene döngessen kapukat, és megmutassa a világnak, hogy igen, vannak itt ezek páran, lépegetnek négyzetekben és élvezik is, ha gondolod reklámozz nálunk.
 

Kenneth G

Kroki-fan
Egyre jobb ötleteid vannak, ne is folytasd tovább, ott hagynám abba az erődharcokat, meg valószínűleg a játékot is, ha nekem reklámokat kéne nézegessek erődharc közben. (okés, van ublocker, de az milyen lehúzás már játékon belül nézni reklámokat? Hirdessenek kint, az legalább még játékost is vonz)
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
simán be lehetne rakni átugorhatatlan reklámokat, amik ráadásul "kötödhetnének" is valamelyest a játékhoz.
mert az az 1-2 perc már semmit nem jelent az időnkből.

Ez az az ötlet, amelyre már régóta vártam! Nagyban megnövelné a játékélményt, a fejlesztők munkáját is megkönnyítené a jövőben... hisz akkor nem lenne már játékos akikre fejleszteni lehetne ezt a játékot...
Komolyan.. ez a reklámos ötlet az eddigi legbetegebb amit hallottam....
 

.RandomHero.

Veteran Member
Ez az az ötlet, amelyre már régóta vártam! Nagyban megnövelné a játékélményt, a fejlesztők munkáját is megkönnyítené a jövőben... hisz akkor nem lenne már játékos akikre fejleszteni lehetne ezt a játékot...
Komolyan.. ez a reklámos ötlet az eddigi legbetegebb amit hallottam....
gondolj bele, ha lenne mobil app, az is tele lenne pakolva reklámmal, innot ismerve ezt választaná szerintem, nem azt, hogy minden rögvásárlás után a bevételből részesedjen :) imádnánk
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
gondolj bele, ha lenne mobil app, az is tele lenne pakolva reklámmal, innot ismerve ezt választaná szerintem, nem azt, hogy minden rögvásárlás után a bevételből részesedjen :) imádnánk
Nem biztos, hogy raknának bele reklámot, hisz a tribalwars is inno-s, mégsincs benne reklám, legalábbis az én emlékeim szerint (2 éve egy rövidebb ideig játszottam mobilon is, nem rémlik, hogy találkoztam volna reklámokkal). Bár, úgysem lesz mobilos app, hiába várjuk :)
 

Kasza1987

Veteran Member
Szerintem meg az inno-nak szponzorálni kellene meg nem értett zenekarokat, minden banki befizetésnél meg kellene nézni egy videót amit természetesen nem lehet átugrani.
Nem hosszút mondjuk kezdésnek egy rövid számot
Azért párbaj jelentéseknél lehetne kicsit hosszabb is mint mondjuk ez
Szerintem így mindenki boldog lenne.
Ja hogy játékosok is kellene na akkor biztos maradék is el fog tűnni, ha reklámokat kell nézni.
Bár így megoldódna egy probléma, hogy a játékosok újdonságot szeretnének. Nincs játékos akkor újdonság se kell.
 
Utoljára szerkesztve:

Kasza1987

Veteran Member
Biztos én is így reagálnék, ha más írta volna, de akkor is tartom, hogy ez egy remek kereseti lehetőség lenne az Innonak, ha már nem a játékot igazítja a játékosok után. Főleg, hogy máskor mindenki szidja a rögvásárlást.

Nézzük kicsit reálisan, van kb 1000-2000 játékos itthon, ha minden nemzetnél ilyen az arány az legjobb esetben is felfelé számolva jó esetben 50 ezer játékos. (ne azt nézd, hogy egy szerveren mennyien vannak hanem mennyi tényleges játékos, mert egy játékos megannyi világon lehet)
Ha mondjuk bónuszért nézünk reklámot, akkor játékos 30% fogja megnézni . Felugró ablakot felejtsd el. Ami kb 1600 játékost jelent. Abból ha 1% ha letölti, vagy játszik ami 160 játékos, abból 10% köti le játék 16 fő. Mondjuk a 16 játékosból fele vesz vmi szolgáltatást, akkor nincs az a cég aki érdemi fizetésiséget adna az inno cégnek, hogy reklámozzák magukat. Az inno pedig nem fogja más játékra sarkallani ezt pár ezer embert. Ha ennyire szeretnél reklámot nézni ott van mozi lehetőségnek. Ahhoz, hogy megérje reklám, nagy tömegeket kell megérinteni nem pedig néhány ezer főt.
 

Lacx

2x
Speed győztes 2022
Biztos én is így reagálnék, ha más írta volna, de akkor is tartom, hogy ez egy remek kereseti lehetőség lenne az Innonak, ha már nem a játékot igazítja a játékosok után. Főleg, hogy máskor mindenki szidja a rögvásárlást.
Mióta érdekünk nekünk játékosoknak, hogy az innonak remek keresleti lehetősége legyen egy számunkra borzasztóan idegesítő dolgon? A másik dolog, hogy annyi keresete nem lenne ezen, többen hagynák ott a játékot inkább minthogy azokat a reklámokat nézzék..

Őszintén... a youtubes 5 másodperces reklámokhoz nincs türelmem, a vírusírtómba beépített reklámblokkoló van... azokat az oldalakat amely azt kéri kapcsoljam ki a reklámblokkolót, ott nyomban kikapcsolom, és nem is látogatom...
 
Utoljára szerkesztve:
Sziasztok!
Sokat piacozom, sok termékkel. Nagyjából mindig ugyanazzal az árral dolgozok párszor változtatom meg. Ugyebár van egy opció, hogy mindent kivesz a piacról, és lehetne egy olyan is amivel ugyanúgy visszarakom. Vagy pipálós rendszerrel esetleg megoldani, mit nem akarok visszaküldeni piacra.
A fejlesztés visszabontást én is támogatom.

Üdv: Kecskeszajumarbolo
 
Fent