Kibeszélő Rajongói szett

Klar

Community Manager
Ex-Csapattag
nem igazan ertek egyet ezzel
tavaly be lehetett tenni az uj vilagra egy hettel az indulas utan az uj szetteket
szerintem mi is megerdemelunk egy jo szettet OLCSON
Louisianan...
A játékosok sokszor kérték tőlünk, hogy egy új világot ne tegyenek 'tönkre' a rögös szettek. Legtöbbször Jacksonville, Kentucky világot hozzák fel példaként, mivel ott a világ megnyitását követően pár héten belül megjelentek ezek az új szettek(rajongói, hawaii, nyári szellemek stb). Így most eleget téve ezeknek a kéréseknek, se a tűzoltó se a rajongói szett nem elérhető ezen a világon. Az ezt megvásárlók egy újdonsült szerveren hatalmas előnyre tesznek szert a többiekkel szemben, főleg hogy most egy versenyt is kihirdettünk. Csupán a közösség kérését teljesítjük ezáltal. :)
 

DeletedUser17653

Vendég
Nyereményjáték fut azon a szerveren, ahol jelenleg a rögköltésen kívül egyenlőek az esélyek. Ha beteszik oda is a rajongóit, akkor aki f2p játékstílussal van ott, elbukja azt a minimális esélyét is... dee rohadék leszek, szerintem az első 10 db 150-es szintű karakterig eventet se raknék oda. Így legalább kihívás a játék, meg van miért küzdeni.

Az más kérdés hogy tonnaszámra vennétek lobotomián azt a szettet, és bevétel lenne belőle, meg csak nektek lenne értelme megvenni. Ha a fair play szabályait nézzük viszont, akkor az első bekezdésem a mérvadó. Legalább nem öli meg a szervert a rög, mint kentát 2 hónap után, hogy lesz egy agyon tápolt szövetség egy rendes, bolti cuccokkal rohangáló szövi ellen. Ezért nem raknék oda eventet sem egy ideig.
 
Fent