2020 12 éves a The West! - Nosztalgia

Deleted User - 752811

Vendég
Nekem is tetszenek a különböző játékok során nyerhető régi avatarok. Nosztalgiaélménytként az elmúlt pár évben nekem ez tetszett. Röviden ez a játék egy remek közösséget alkot, és izgalmas harcok, feladatok vannak.
 

zkoko

Member
Sziasztok!
Én a v3-on kezdtem,egy kis csapattal.Mára már csak ketten vagyunk belőle.

A legjobb újítás az erődharcok voltak számomra.Kicsit lehetne 10 év után fejleszteni,1-2 bónusz mezőt betenni,vagy 1-2 bónusz tárgyat megszerezni harc közbe,egy kis csapattal,vagy valami hasonló újítás alkalmazni,Valahogy kisebb csapatokra kellene bomlani harc közbe,hogy aztán újra egyesüljünk.
Manapság már csak a nemzetközi verseny nyújt olyan izgalmat mint anno a mindennapi harcok (Nappalival).

Ami új volt,és bejött,az az egyik játék volt,amikor valamit kellett cipelni nyugatról-keletre,3 főnek,váltogatva.Sajna rég volt,már megkopott az emlék.Na azért még képes voltam jelzést is beállítani a telefonra,hogy pontosan a westen lehessek.
 

DeletedUser17988

Vendég
Sziasztok!
Én a v3-on kezdtem,egy kis csapattal.Mára már csak ketten vagyunk belőle.

A legjobb újítás az erődharcok voltak számomra.Kicsit lehetne 10 év után fejleszteni,1-2 bónusz mezőt betenni,vagy 1-2 bónusz tárgyat megszerezni harc közbe,egy kis csapattal,vagy valami hasonló újítás alkalmazni,Valahogy kisebb csapatokra kellene bomlani harc közbe,hogy aztán újra egyesüljünk.
Manapság már csak a nemzetközi verseny nyújt olyan izgalmat mint anno a mindennapi harcok (Nappalival).

Ami új volt,és bejött,az az egyik játék volt,amikor valamit kellett cipelni nyugatról-keletre,3 főnek,váltogatva.Sajna rég volt,már megkopott az emlék.Na azért még képes voltam jelzést is beállítani a telefonra,hogy pontosan a westen lehessek.

Például kalandor bónusszal kezdeni valamit? :D
A játék amire gondolsz az szerintem a 2016-os EB kosárlabdás-lovas játék volt. Labdát kellett cipelni a három játékosnak. Nyereményekre nem emlékszem, de azt tudom hogy résztvevők mindegyike megkapta annak a nemzetnek az övét aki EB-t nyert (akkor pont a portugálokét). Itt van róla a fórum linkje.
 

Winnetuu

Active Member
Két legszebb élményem még kezdő koromból 2009-ből, mikor végre összegyűlt elegendő pontom a bölényvadászatra, valamint amikor sikerült megszerezni az indián szett összes darabját. :D Továbbá nagyon emlékezetesek a régi OOHG-os harcok, és a chaten az esténkénti beszélgetések. Hiányoznak a régi barátok, a régi harcok, a régi nagy városépítések. A legjobb változás a játékban szerintem az erődharc-ok behozatala volt, sokat dobott a játékélményen annak idején.
 

LeonCL

Active Member
Hol is kezdhetném?
Talán az érkezéssel, mikor a Klánháborún meghirdette az innogames az új, western témájú játékát. Rengetegen regisztráltunk előzetesen, hihetetlen lendülettel csaptunk bele a kalandokba. A kezdetek kezdetén még egy kék vagy vörös indián nyakláncnak is örültünk, a térkép sokkal hatalmasabb volt, mint manapság, szó szerint napokig tartott átvágni a prérin. Egy-egy kalandsor több napos elfoglaltságot jelentett, és mire eggyel végeztünk, várt a következő kihívás. Akkoriban még nadrág nélkül szaladgált a vadnyugat népe :) Aki párbajosnak állt, el kellett döntse, szívós-refis lesz, vagy erős-kitérős, komoly matekozások mentek, melyik a nyerő. Erődharc még nem volt, se mindenféle neves szetek. Egy elegáns kalap kincset ért. Az első szetek megjelenése hihetetlen élmény volt, a mexikói szet ugye milyen jó is volt? Majd bejött az erődharc, ahol már csapatként kellett összedolgozni, azt hiszem, ez sokaknak meghatározó fordulat volt a west történelmében, hatalmas, baráti szövetségek jöttek létre, biztos sokan emlékeznek rajtam kívül az FNW-re, PVX-re, Szesz-re V1-en. Indultak az új világok, sajnos ez kis megbicsaklást jelentett V1-en, de aztán az összevonások újra megkavarták a dolgokat. Majd berobbant az erődharc világbajnokság, első ízben ezüstöt szerzett csapatunk, majd a következőben már bearanyozódtak a tagok. Érkeztek az eventek, azzal az új szetek... Engedjétek meg, hogy itt elvágjam a történetmesélést, innen fájó emlékek következnének, rossz irányba sodródik mostanság a játék, a pozitívum nekem most a 3. erőharc vb, a többi részét ismeritek a westnek.
Üdv
Leon Cor Leoni
 

Dany

Member
Sziasztok!
Én még anno 100 éve kezdtem a játékot a V1-en, amikor megnyitotta a magyar the-west a kapuit. Ekkor még fogalmam sem volt a játékról nagyjából tudtam, hogy mik vannak, de még bonyolultabb volt pontozás meg minden szempontjából, továbbá még gatya se volt :D Meg vagy 3 napig őriztem a disznókat mire rájöttem, hogy 2 órás munkára kéne tenni 10 perces helyett. :) Aztán pár hónapra rá abbahagytam, majd megint újra kezdtem és ahogy fejlődött a játék, úgy én is fejlődtem tovább, új ismerősöket szereztem tőlük is sokat tanultam. Meg emlékszem nagyon büszke voltam magamra, még a 2.0 előtt, amikor nem volt még jóformán semmi szett, akkor volt egy Cheyenne szőrmenadrágom meg egy Athos tőröm és, akkor még hetekig kellett gyűjteni azt a kb 80.000 dollárt, amennyiért piacról vettem úgyhogy azt hittem akkor én vagyok a Jani :D Közben utána eljártam erődharcokra is, majd inkább az erődharcok miatt játszottam, de itt is voltak pár hónapos kihagyások. Most pedig még mindig játszok és várom az új világot :) Egy kis érdekesség még: kicsit több, mint az életem fele letelt úgy, hogy játszok a the-west-el. Ez idő alatt befejeztem az általános iskolát, a gimnáziumot, és most az orvosi egyetem felénél járok körülbelül :)

Üdv.: Dany
 

dinorex

Member
Heyhoo! :)

Nosztalgia! Igen, ha végigmustrálom az idáig meglévő történéseket, arra pár oldalnyi kiírásra lenne szükség! ;)
Alapvetően amiért Én játszom még mindig, az az mert egy olyan társaságba csöppentem itt, mint pl a katonaságnál (jó tudom/sejtem h itt jópáran még csak el sem érhették azt az életkort, de ezt senki ne vegye tőlem "kritikának", ezt csak a "bajtársiasság"-ra értem! ;) Nah, de elkanyartam a lényegtől. ;)
Tehát, a játék fejlődését nézve, jobbára pozitívan tudok csak írni, hiszen amint elindultak az EH-k, onnantól kezdve kialakult/még most is zajlik ;) egy "alap"-játékos csoport, amelyben résztvevők korrekt játékot követnek! Vagyis "egymás segítését" értem ezalatt és ezaz ami miatt még mindíg játszom! ;) Ebből következik az, h ha nem lennének harcok akkor az érdelődés csökkenése e játék végét jelentené! De engedjétek meg h köszönetemet fejezzem ki azon játékosoknak is, akik ténykedései/ötleteik révén érdemben járulnak/tak hozzá e játék fejlődéséhez! ;)
Thx all! :)

Sziasztok
 

majrobaa

New Member
Mikor először játszottam, még se erődharc, se kaland nem volt. Az erődharcok szerintem nagyszerű fejlesztés volt. Majd idő hiányában több évre nélkülöztem a játékot, de egy éve mikor visszatértem, szintén örömmel láttam, hogy mind grafikailag, mind játékmenet ügyileg fejlődött a játék. A szint alapú szettek szerintem nagyon pozitívak, még ha sajnos a sok event miatt, elég hamar elévülhetnek a közepes minőségűek.

Szerintem jó döntés lenne, ha a kevés játékossal bíró szervereket összevonnák, így nem lenne annyira szétszórt a "mezőny".
 

MrWilder

New Member
Nekem körülbelül ez ez a 4-ik nekifutásom és nem tudom pontosan mikor kezdtem az elsőt de nadrág az volt noha tudom az nem volt mindig. Az első alkalmamnál még gyerek voltam kb. 10-11 éves (most 20 vagyok) azt azért hagytam abba mert egy bizonyos időre a géptől a szüleim által és mire újra használtam már megszűnt a fiók ez volt kb. fél év játék idő. A második közvetlen utána lehetett annak az lett a vége ,hogy sz@rakodott a gép és újra kellet telepíteni vagy valami hasonló ezért a gép nem jegyezte meg tovább a jelszót én meg elfelejtettem ez nagyjából 3-4 hónap játék volt. A harmadik jóval utána akkor tájt mielőtt befejeztem az általánost és mentem középsuliba ahol első éveben sok új dolog volt és akkortájt egy másik hasonló játékkal is játszottam meg nem nagyon értem rá a tanulás és egyéb dolgok miatt ezért saját megfontolásból abba hagytam kb. 5 hónap játék után. A negyediket a középsuli 2 éve közepe vége fele kezdtem az volt kb. 4 hónap azt amiatt hagytam abba mert az akkor gép nagyon régi teljesen megadta magát azután vettem egy újat de annak sem emlékeztem a jelszavára így ment a süllyesztőbe. Az ötödiket azaz a mostanit tavaly kezdtem a valentín napi evet 2-ik 3-ik napján és az is lett az első szettem a Martha J Cannary ami mai napig a kedvencem. Mindig tetszett a játék bár szerintem valami olyasmit ki lehetne találni ami lehetővé teszi hogy a lezárt és folyamatban lévő kalandok között keresni lehessen ugyanúgy mit a felszereléseknél.
 

DeletedUser10205

Vendég
Sziasztok!
Jelenlegi arcommal sok évnyi kihagyás után újrakezdő vagyok, március 11.-én kezdtem a Kentucky-n. Annak idején, 2009.-ben ismerkedtem meg a játékkal, még a munkatársam által. A mostanihoz képest teljesen más képet mutatott a játék, nem voltak különböző ünnepi- és egyéb alkalmi szettek, ha jól emlékszem, még erődharcok se voltak. Ahhoz képest felgyorsult a játék, gyorsabb fejlődést biztosít, a kalandok bővebb tárháza is segít ebben. A játékba való visszatérést is a nosztalgia hozta elő bennem, annak idején egy bizonyos városhoz való tartozás olyan volt, mint a valós életemben a saját nemzetemhez való tartozás élménye, a hazaszeretet. Mondjuk ez a mostani helyzetre is igaz! :) Pedig a karakterem kalandor, mégis egy városhoz, szövetséghez és közösségéhez tartozni, barátokra lelni, a közös élményeket megélni nagyon jó érzés! Mindent összevetve a sok újítás előnyére vált a játéknak, úgy látom, hogy pénzügyi befektetés nélkül is lehet és érdemes játszani, fejlődni és sikereket elérni a játékban. Azt is figyelembe kell venni mindazon játékosnak, akik nem szánnak pénzt a játékra, hogy azon játékosok, akik a játékban előnyt kívánnak érvényesíteni aranyrögök vásárlásával, fennt tartják a játék üzemeltetését az anyagi "segítségükkel".
Ezt csak azért írtam le, hogy nem kell az előnyben levő játékosokat szidni, lehordani vagy utálni, mivel ők a játékukkal tartják fenn a többiek játékát. A lényeg az, hogy mindenki a maga mércéje és lehetősége szerint találja meg a játékban a saját "boldogságát".
 

Lee Van Cleef

New Member
Sziasztok! Némi kihagyás után ismét elő fogom venni a játékot, várom a legújabb szervert. Akár hogy is nézem, nem igazán született még egy ehhez hasonló játék. Az elmúlt években többször is feltúrtam a Google Play Áruházat, de összetettségében nem múlta eddig felül semmi. Mindenhol csak az IQ-csökkentő nyomkodós reflexjátékokat gyártják. Való igaz, hogy visszanézve nem sokat változott a játék, nem is feltétlenül olyan, mintha 2020 lenne, viszont ki tudja, nem is biztos, hogy ez annyira baj. Nincs legalább már tele 10-12 évesekkel, a játékosok „minősége” így egyre csak jobb lesz. Mondjuk egy használható okostelefonos verzió azért jó lenne, ha születne hozzá, lehet új játékosokkal bővülnének a szerverek. Én kb. 11 évvel ezelőtt leltem a játékra, ami mondható majdnem a kezdetének. Emlékszem, minden kis vacaknak örültem, amit összeszedett a karakterem. Szürke csokinyaki, halász kalap stb. Bele is kerültem hamar egy olyan társaságba, akikkel összejöveteleket is tartottunk, ment a Bang társasjáték, nehogy már véletlenül kiessünk a szerepből :D Jó kis kikapcsolódást jelentett mindez, miközben éppen az egyetemi éveimet tapostam. Még egy darabig a munkába állás után is játszottam, de sajnos engem is beszippantott az a robotizált, szürke világ, amiből teljes egészében azóta sem bírtam kitörni. Próbálkozások voltak, mint ahogy éppen most is lesz majd, remélhetőleg a legújabb, jelenlegi ismét évekig tartó szórakozást fog jelenteni. Számomra a párbajozás jelentette a játék velejét. Talán az első komolyabb kihagyásom is ez miatt volt, mivel az erődharc elterjedésével kissé háttérbe szorult, illetve több szerveren is sikerült elérnem előkelő helyezést belőle, és nem nagyon volt már ellenfelem. Ami kifejezetten jót tett anno a játéknak az 3-féle munkaidő. Mikor nincs időm, megy az órázás, mikor van, megy a 15 másodpercezés. Mellette az egyre értékesebb található dolgok, illetve a fejlesztésük volt az, ami még egy darabig lefoglalta a gondolataimat. Nem igazán költöttem a játékra, de mindig meg volt minden felszerelésem, amit szerettem volna. Nem tudom, de valahogy a piacolás részéhez mindig is értettem, tehát egy kis játékbeli pénz befektetésével mindig sikerült többet előállítanom. Nem is irigykedtem soha sem a rögösökre, hiszen miattuk fejlődött ez a játék, egy darabig legalább is. Ahogy írtam az elején, ismét meg fogok előlegezni egy kis bizalmat, de elvárásaim is vannak, lesznek, és nagyon szeretném, ha 1 éven belül kerülnének be új dolgok, és nem csak egy újabb szettre gondolok, amiből úgy látom már nagyon sok van, a nevüket sem tudtam mindnek megjegyezni. Röviden tehát ennyit róla, jó volt egy kicsit nosztalgiázni és várom az új szervert.
 

Henrick Blitz

Active Member
Engem az fogott meg a játékban, hogy témaválasztás szerint egyedi. Mindig is érdekeltek a vadnyugati történetek(Pl.: Magányos lovas, Volt egyszer egy vadnyugat, a Jó, a Rossz és a csúf, A félszemű). Emiatt is kezdtem bele a játékba.
Mit is adott nekem a The West játék? Sok történetet. Nagyon szeretem a lapozgatós szerepjáték könyveket. Itt ugyanazt a a gyerekkori élményt élhettem át. Kiválaszthattam, milyen irányba akarok haladni, a döntéseim befolyással vannak a karakterem életére. Szerintem máig emiatt egyedülálló ez a játék... Nem az a sablonos körbe-körbe forgó kikapcsolódás. Itt mindig valami újat tanulhatunk/tapasztalhatunk. Minden kalandsor hozzánk ad egy kicsit. Én ezt szeretem a kezdetek óta a The Westben.
 
Helló! Nos nosztalgiázni nem igen tudok,mivel nem rég kezdtem újra új karakterrel de ez így most tetszik csak kicsit vannak azért benne nehézségek de így szeretjük a The West játékot! Valamikor 2010 környékén hoztam létre az első karakteremet amit nem is olyan sokára tovább adtam egy ismerősömnek aki folytatta és mái napig aktív elérte a 150 es szintet és sok időt fektetet bele,most én a jelenlegi karatkteremmel vagyok így hogy próbálok meg csinálni menden lehetséges feladatot és minnél több időt fektessek bele, nekem ez nagyon tetszik. Hajrá csak így tovább! :D
 

DeletedUser17063

Vendég
Helló! Nos nosztalgiázni nem igen tudok,mivel nem rég kezdtem újra új karakterrel de ez így most tetszik csak kicsit vannak azért benne nehézségek de így szeretjük a The West játékot! Valamikor 2010 környékén hoztam létre az első karakteremet amit nem is olyan sokára tovább adtam egy ismerősömnek aki folytatta és mái napig aktív elérte a 150 es szintet és sok időt fektetet bele,most én a jelenlegi karatkteremmel vagyok így hogy próbálok meg csinálni menden lehetséges feladatot és minnél több időt fektessek bele, nekem ez nagyon tetszik. Hajrá csak így tovább! :D

Nyeremény egy végleges kitiltás :D Tilos a karakteredet átadni bárkinek is.
 

Kasza1987

Veteran Member
2009.05.09 kezdtem a játékot

Vissza gondolva voltak érdekes dolgok, hogy még 11 évvel később is játszok meglepődtem, olyan mint a rossz házasság, megszoktam. Bár akkor még 180 ezer játékos volt 5 szerveren, ma már töredéke sincs meg :(
De nézzük, hogy is kezdődött,
Akkor még teljesen kezdőként ismerkedtem a játékkal v5ön. Emlékszem miért lettem párbajos, megkérdeztem az akkori város vezetőt mire van szükség a városnak és azt mondta, hogy párbajos én meg kiválaszoztam a párbajos kasztot :D
Jó kis célzós kitérés fellépős lövős párbajos. Akkor még nem volt szövetség szóval mindenkit szabadon lehetett ütni.
Telt múlt az idő és bejöttek az erődharc fegyverek, elsőnek azt hittem párbaj fegyver alternatíva, szóval gyorsan ki is kaptam párbajban akkor már csökkent a párbaj kedv a szerveren. Első erődharcom full kitérésen védésen egyből halál. Utána kezdtem beleásni magam pontozásba, hogy a legoptimálisabb akkor még szükség volt ilyenekre. Valahol még német fórumon is megvan portya, betörés kaland lezárása egy pontozással, bizony volt hogy kaland miatt is pontozni kellett, mert munkapont nélkül nem lehetett elvégezni az adott munkát.
Utána jött a villám kommandó, nem tudom ki találta ki de aktívan tagja voltam. Kaptuk is az erődharc kihívás szabály módosítást.
Szakmák és piac, Akkor kezdődött el termékek fontossága, párbajos, erődharcosként, nem sok termék volt nálam. Telt múlt az idő, és elérkezett az idő, hogy bezárják szeretett szerverem. Irány Colorado szerver, igazából ott sok minden nem történt, non stop erődharc meg termék gyűjtés. Azonban volt egy érdekessége a szerveren nem volt lámpás recept egy darab sem. Deanie Obanion-tól kaptam búcsú ajándékként egy lámpás receptet akkor pontom 1 millió dollárt adott érte, nekem adtam ingyen, Ő ment tovább Florida szerverre én pedig maradtam. Én meg igazából kihasználva a monopólium helyzetemet olcsón adtam lámpást potom 100 ezer$ volt darabja. Így szedtem össze az első 10 millióm. Bár még tagja voltam az 5ß szövetségen, segítettem is megszervezni 2.0 verzió térkép váltását. Lassan én is megérkeztem a Florida szerverre, ahogy fejlesztők egyre kevesebb időt fordítottak westre, és is hasonlóan reagáltam. Most már csak termékek gyűjtése és eladása amit csinálok, sok minden nem maradt már de társaság itt tart. Néha még csinálok 1-2 aktív dolgot, de már nem vezetek sem szövetséget, se erődharcot, azóta saját városom lett korona vírus miatt limitált a tagok száma, Bár már szerverre költözés óta, de mostmár van mire fogni :D

Pár dolog amit időben nem tudok hova tenni már az emlékeim között. Valahol v5ön
Portya, betörés kalandor, miért választottam akkor kulcsot, egyszer jó lehet ha vmit ki kell nyitni, pár évvel később megkaptuk az arany szettet,
Elsőnek talán a colt-ot az egész west világa ezzel kínlódott, hogy megfejtsük a titkos kalandot, mostmár a tw-calc, wiki stb minden fent van :(
Aztán jött a szabja az már egyszerűbb volt, Jött a 3 kulcs vadászat, mindenki kereskedelem vagy pedig, kézügyességre pontozva, 2 órás melókkal kereste kulcsot, hogy meglegyen a puska is akkoriban legerősebb erődharc fegyver. A villám kommandó mellett megjelent GG csapat is. 9 aranypuskás egy toronyban, mert akkor még minden bónusz összeadatott csak tudnám, mennyi erődharcot tettünk tönkre ezzel a két csapattal :D
De itt is jött a változás, már csak legmagasabb bónusz számít. V5ön jelentek meg az első tankok, 5000 élet volt és igen sokáig kellett lőni 250 átlag sebzésű fegyverrel, irányítás bónusz nélkül.

Megjelentek az első eventek, Vissza gondolva érdekes, hogy azt mondtuk a Natty és will munny, szettek túl erőssösek a játékban, Bár akkor még bolti cuccokkal kellett menni, Néha ma is feltűnik 1-1 szerveren retro harc kezdeményezés, Sajnos érdeklődés hiányában nem tart sokáig, már lassan mindenki csak pénz cserélni van szervereken :( Azóta már sajnos sokkal erősebb szettek vannak amik majdnemhogy feleslegessé tették pontozást.

Behozták Mpi, elsőnek volt egy maci vadászat, sajnos nem okozott nagy sikert túl erős volt a maci, a végleges verziót mindenki ismeri, sajnos lucille lasszó és helyettes fegyverrel teljesen tönkre ment az élvezhetősége, már annak akinek nincs :D
Lehetne benne fantázia, lehet írok ötletet hozzá.

Tavaly jöttek be az új receptek, végre vmi történt hosszú évek után, most azokkal elvannak játékosok főleg a recept kereséssel.
Vmikor végre kapott a erődharc egy új motort, amivel jobban lehet látni a dolgokat.

Hogy változtatnék a kaszton nem hiszem, szakmán azonnal, sajnos kovács vagyok a szerver tele van kováccsal és szerintem a sarlatán a jelenlegi semmit tevéshez jobb buffokat csinál.

Sok barátot ismertem meg, és sokat elvesztettem a játékban :(

Maradni fogok még szerintem pár évet, de már magának a játéknak nem jósolok hosszú időt, ötletek vannak még a tarsojban, Mint szakmára, mpi re, szintre és kalandra, egyszerű gyors ötletek amivel vissza lehet hozni a régi west hangulatát :) De mindent idővel. Mindent egyszerre nem szabad rázúdítani a fejlesztőkre :)

Utolsó gondolta, valahol szerintem már illik bocsánatot érni, minden játékostól akinek sikerült tönkre tenni/tennem a játékát, szövetségét, erődjét, munkásságát, vagy csak kihasználni.
Bár az USA se kért bocsánatot a Japánoktól az atom bomba miatt.

Szóval sajnálom, hogy régebben annyira agresszív voltam :)
 
Utoljára szerkesztve:

dinorex

Member
Heyhoo! :)

Mondjuk Én amikor "dzsotte" nicknéven kezdem el a játékot, kb akkor amikor e játék startolt! Igen, akkor még suliba jártam, most meg hát... :D ! Azt "elmondhatom" bátran, h jópár webes játékot kipróbáltam már, de ez a game messze a legjobb! ;) Ezt nem a "megfelelés" céljából írom, hanem azért, mert a játékfejlesztők képesek voltak arra "folyamatosan", h olyan újításokkal fent tudták tartani a játékos-közösség érdeklődését! Tudom voltak és lesznek is hullámvölgyek a fejlesztésekben, de hol nincsenek!? ;)
De mondjuk ezek az alapok, amik az alap-érdeklődéshez jó ha van, de azok a játékosok akiket az idők során megismertem, részemről ezaz amiért még játszom, mert miért jön fel a játékosok zöme erre a weboldalra? ;) "Kikapcsolódni!" ;) Főleg a mostani élethelyzetben! ;)
Tehát csak így tovább! ;)

Sziasztok ;)
 

DeletedUser17249

Vendég
Egy barátom invitált ide 7 éve. Regeltem, de magam sem gondoltam, hogy itt maradok a játékban. Eleinte nem volt célom, csak tengtem-lengtem, mígnem pár taggal megismerkedtem, akik városba hívtak. Sajnos, sokan kikoptak, amit nagyon sajnáltam, sajnálok a mai napig is, ha eltűnik egy- egy tag, de pár régi ismerőssel jó, bizalmas viszonyt ápolok. Eldorádó volt az első világom, későbbiekben más világokon is játszottam, de aztán csökkentettem a világok számát. Emlékszem, milyen jó volt, mennyire örültem, ha venni tudtam egy Frank Eaton, vagy egy King Fisher szettet, különben a shopból vásároltam kötvényért. Az első hónapok után már a gyűjtők szettjére gyűjtögettem. Mindig vásároltam, hol piacról, hol városi boltokból, és volt, hogy egy-egy fényes cuccért felkeltem hajnali kettőkor, mert liciten volt a piacon. És aztán megérkeztek az eventes szettek. Eleinte örültem nekik, pláne, mikor már a tárgyfejlesztés is bejött, mindent, aminek előnyét láttam, fejlesztettem. Rengeteg pénzt gyűjtöttem, hogy mindenem meglegyen.Engem ez érdekelt, és az, hogy legyen meg minden különleges dolgom. Az MPI a kezdetén jó volt, mígnem olyan hangnemben kezdett írni pár tag, hogy elhagytam. Mindig tűztem ki magam elé egy célt a játékban, mint írtam, fél év után kezdtem "tudatosan" játszani. Kerizés pénzt gyűjteni, aztán párbaj, aztán építés, és erőd. Nekem nagyon tetszett, mikor a három banditát kellett legyőzni :) Volt egy tag, aki mindig ácsorgott valami munkánál, és ha valaki a bandita városához ment párbajra, és átöltözött, megtámadta. Előtte ki kellett őt ütni, ha nyugodtan akartam párbajozni...
Hát, szép emlékek... Örültem, mikor az új receptek megjelentek, pláne, hogy hasznosak is. Remélem, nem esik szét a játék, nem kopunk el. Szeretem az év végi, karácsonyi eventeket - bár a régi, előző években menő cuccok már elértéktelenedtek, mégis veszem a ládákat, vagy zsákocskákat. Még van egy szép emlékem :) Első lettem (talán húsvéti locsoló) egy verssel. Ami aranyrögöt kaptam érte, egy elnézéssel elvesztettem, a piaci átvételkor. Könnyen jött, és könnyen ment :O De benne van a pakliban :) Van mit dolgoznom még itt :) És remélem, sokan így vagyunk ezzel.
 
Fent