Esemény Ajándékvadászat

Syntex

Veteran Member
Ex-Csapattag
logo_guft_hunt_2019.png
Kedves Játékosaink,

Az idei év majdnem véget ért és itt az ideje az ünnepekre való készülődésnek. Mindenki megpróbálja megtalálni a legjobb ajándékot a családjának és barátainak. Nekünk is van egy ajándékunk számodra!
Készültünk nektek egy ajándékvadászat eseménnyel, ahol rejtett ajándékokat találhattok.
Az Ajándékvadászat esemény december 11. és január 2. között lesz elérhető. Ezen időszak alatt munkavégzés közben esélyed lesz megtalálni legfeljebb 120 ritka ünnepi ajándékot. Minden amire szükséged van: egy kis szerencse. A speciális piros dobozokban kis nyereményeket fogsz találni (egyet minden dobozban), amely megkönnyítheti az életed a téli időszakban. Szóval, tartsd nyitva a szemed!

Néhány doboz az új kaland tárgyait is tartalmazhatja.
Ezek a következők:
  • Henry neve
    henry_name.png
  • Maya neve
    maya_name.png
  • Waupee neve
    waupee_name.png
  • John neve
    john_name.png

Szükséged lesz rájuk, hogy elkezdj és befejezz 4 új ismételhető kalandot. Miután megtaláltál 3 ugyanolyan kalandtárgyat, beszélj a kocsmában a megfelelő karakterrel hogy elkezdhesd a kalandot. Be kell fejezz több aktivitást, úgyszintén gyűjtened kell további 3 ugyanolyan kalandtárgyat, mielőtt lezárhatnád a kalandsort. Szóval összesen 6 darabra van szükséged. Kifizetődik a befektetett energiád - a sok értékes jutalom mellett - egy szabad képességpontot is kapsz! Ha elég szerencsés vagy és sikerül még egyszer lezárnod a kalandsort, akkor nem kapod másodszorra is meg a képességpontot. Ugyanakkor nem szükséges összegyűjtened a kalandtárgyakat ismét - ellentétben az első lezárással, most csak háromra lesz szükséged.

gift_hunt_cards.png
A piros doboz tartalmazhat egy sárga dobozt is gyűjtőkártyákkal. Az összes színes kártya megszerzése esetén megkapod a következő eredményt: "Az összes ajándék szépen kidíszítve!"
item_51816.png
Gyűjtsd össze mind a 120 ünnepi ajándékot, hogy megkapd a következő eredményt: "Az összes ajándék a világon!"

Jó szórakozást kíván,
A The West Csapata
 

jaklee

Veteran Member
Itt van láda statisztika. Őszintén szólva nekem ezekért nincs kedvem 15secezni :D Az a gyűjtögetős event jó, amiben régi szettládák is lehetnek - így gyűjteménybe becsomagolt állapotba is be lehet szerezni a szetteket :)

 

Monó

Game Master
The West Csapat
Game Master
Nem igazán értelek, mit szeretnél egy 15 mp-s munkáért ? Amugy meg ezen lehet vitatkozni, kinek mi lenne a jó... én a régi ládákkal nem tudnék mit kezdeni. De egy VIP medálnak azért tudok örülni, ha 15 mp-s munkáért kapom.
 

Vaimo

Veteran Member
Ha elég szerencsés vagy és sikerül még egyszer lezárnod a kalandsort, akkor nem kapod másodszorra is meg a képességpontot.

Mitől függ hogy le tudom e zárni 2x? ( szerencsén kívül )

o_Oo_Oo_O
 
Fent