Továbbítva A The West végének megakadályozása, avagy az új világokról való szavazása.

  • Témaindító Deleted User - 779988
  • Kezdés ideje

Törölt tag 18099

Vendég
Örömmel válaszolok kérdéseidre. ;)
Válaszok pontok szerint:
1. Nem nem érzem hiányosnak a játékot. Azért nem mert rengeteg más játékba beépítenek olyat mint? kártyajáték, Futamok amikbe a játék bedobja a játékost akarata ellenére és nem lehet kilépni.
Az az a szerver rákényszerít olyan mellékági játékokra amiket a játékos nem akar játszani.
Ide a The West szervereire nem kártyázni, és nem futamokat játszani jövök sem én sem más játékos hanem az alap játékot játszani.
Amennyiben továbbra sem fog megváltozni a fő irányvonala a játéknak úgy ugyanazon időt jósolok neki mint azoknak a játékoknak amik már évtizedek óta futnak profilváltás nélkül.
Ha másik játékot szeretne valaki játszani akkor az van bőven.
De aki ezt szeretné játszani az had játssza ezt a játékot továbbra is még jó pár évtizedig :)

2. Nem. nem vagyunk és nem is leszünk.
Ez azonban nem erre a játékra jellemző hanem minden játékra!
A játékosok létszáma sajnos nem nőtt a szervereken egy játékban sem.
Ennek oka nem a játék hibáira vezethető vissza hanem a munkaidő meghosszabbodásra és az emberek tevékenységének növekedésére.
Sajnos mindenkinek csökken a szabadidő korláta.
Kevesebb az az idő amit játékra fordíthatnak és az induló játékok is egyre többen vannak.
De,,,,, ha megfigyelted hogy ez a játék mióta üzemel és hány országban vannak működő szerverei akkor láthatod nincs ilyen téren még egy olyan játék mint ez aki a játékosainak meg tudta tartani több mint a 60% -át.
Az pedig, hogy ez igaz kicsiny országunk The West szerverére is az szerintem igen dicséretre méltó!
De ha már így rákérdeztél erre akkor nézd meg most menyit ér a pénzed és menyit 10 éve?
Na az enyém felét sem.
Ezért hajtok ennyire ezért melózok 12- 14 órát naponta vagy néha többet is.
Szerinted tudnék játszani bár hol is ha nem gépen írnék vírus definíciókat?
Nem bizony nem tudnék én sem játszani, mert nem lenne időm.
Kell a pénz hogy megéljek...

3.Az érdeklődés fenntartására nem kellenek olyan tartalmak amik nem az alap játékot fejlesztik.
Amilyen fejlesztések történtek a játékba azok pont azt szolgálják, hogy fenntartsák a játékosok érdeklődését a játék iránt és nem pedig hogy elüldözzék azokat.
Bevallom én egy olyan játékba játszottam pár hónapja amibe olyan frissítést tettek bele amivel teljesen lehetetlenné tették a játékot.
Én amikor ide visszatértem nagyon meglepődtem, hogy ezt a játékot még meghagyták abban a formában amiben "beleszerettem"
Véleményem szerint aki a The West-et szereti az nem akar bele olyan változtatást ami megváltoztatná a játék hangulatát.

4. Igen. Mindenképp megérik fenntartani ezeket az új szervereket.
A játékos létszámot pedig nem szabad egy matematikai állandónak tekinteni hanem inkább egy n szorzókén érdemes rá tekinteni.
Ami pedig az új szervereket illeti nagyon sokan a régiekről is átjönnek és az újon is játszanak.
Emellett azt se felejtsük el hogy minden új szerver egy új bevételi forrás.
S mint köztudott egy átlagos szervergépen nagyon sok szerver futtatható.
A szerver hasznosságát tehát nem a szerver létszáma hanem a szerver bevétele adja.
Továbbá azt a tényt is figyelembe kell venni, hogy nem szabad a gyors haszonra törekedni mert annak tényleg szerver bezárás a vége.
Ha figyelembe veszed mióta üzemelnek a The West szerverei mindegy milyen szerver néven akkor csak gratulálhatsz a moderátori és a szerver üzemeltetői csapatnak

5. Nem , nem láttam és nem a The West szerverein nem láttam hanem egy játék szerveren sem láttam az elmúlt pár évben.
Véleményem szerint az internet hanyatló érdektelensége miatt nem a The West játékon kellene elverni a port hanem a gigantikusan sok reklámot szétárasztó szolgáltatókon.
Én naponta több ezer reklámot és férget meg vírust blokkolok hogy ne kerüljenek fel a gépemre.

5+1 Jóll látod a dolgot.
Nem láttam semmilyen hanyatlási folyamatot a szerveren.
Én az internet világában látom a hanyatlási folyamatot.
A The West szerverei is az interneten érhetők el.
Mivel hanyatlik az internet így arányosan igazodik hozzá a The West szervere és szerverei is.
De ez teljesen reális és egyenesen arányos az internet hanyatlásával.
Ezt elkerülni nem lehet.
De ha megnézed a folyamat ábrán az egészet globálisan akkor ahogy indultak az új szerverek a hanyatlás ellentéte tapasztalható.
Csak hát ez olyan amiket véleményeztél, mintha egy adott szöveget kiragadtál volna egy szövegkörnyezetből és ilyen esetekben megváltozik a kiemelt szöveg értelme. ;)
Lehet kissé félre olvastál engem előző hozzászállósomba.
Azt írtam, hogy nem játszottam rég a The West szerverén.
Ez nem azt jelenti hogy nem is kísértem figyelemmel.
Na erről beszéltem az előbb...... a szövegkörnyezetről.


Remélem sikerült kielégítenem kíváncsiságodat :D

Én ebből nem emelnék ki semmit, ha nem baj, de veszett jót röhögtem az egészen. Annak ellenére, hogy másnapos vagyok, ekkora marhaságot nem igazán láttam az utóbbi időkben, már ne is haragudj :D Elmondom neked, mi volt/van itt, jó?

- 2009-2010 között szerverenként 25000-45000 játékos volt itt, most vagyunk összesen kb 3600-an az összes szerveren, abból 1000 azonos játékosok, más karakter néven.
- A kártyajáték is lassan izgalmasabb lesz, mint egy MPI, amire a várakozási idő a játék csúcsidejében 10 perc - 1 óra. Egy funkció kilőve
- Nincs ellenfele a párbajos karaktereknek, mert senki nem párbajozik. Aki meg elérhető, az meg dolgozik mint az ökör, aztán megy a hiszti és nyavajgás ha a párbajosok unalomból őket ütik. Még egy funkció kilőve.
- Az, hogy szerinted teljesen jók ezeket a szervereket fent tartani, akkora marhaság, amin még szerencsétlen Steve Jobs is visítva nevetne a sírjában miközben az enyészetté válik. Figyelj már, tudod mikor érte meg a szervereket fent tartani? Amikor 2011-ben még nagy erődökben 140 vs 120 létszámú erődharcokat csináltunk, amik tömve voltak, és a 260 játékosnak a 80%-ka rögözött (210 fő durván), és ez csak az erődharc. További 600 játékos vígan használt még karakterbónuszokat, meg minden egyéb nyalánkságot, akár építeni, dolgozni, párbajozni. Na ez megérte. Jelenleg a te kicsiny szervereden a kis erődharcok is éppenhogy tele vannak, a 92 főből 30 rögözik, ami a régi rendszerhez képest jelentős csökkenést mutat. A termékes karakterek nem nagyon rögöznek, max az ingyenesből veszik a magasabb jövedelmet, és néha jön egy event, amit pitiáner lóvéért lehet megszerezni, mert senki nem hajlandó költeni a játékra. Aki meg költ, az meg elhozza ezen dolog végett semmi pénzért az egészet.
- Tény, minden fejlesztés azért van, hogy színesebbé tegye a játékost, de ha nincs akkor mi teszi színessé, érdekesség? Aláírom, most jöttél vissza, neked még minden cukormázas lehet, de én itt ülök szünetmentesen 10 éve, rajtam kívül még jópáran, és az elmúlt 4 év alatt semmi nem történt itt. Kaptunk egy HTML-t végre, huhú, mikor is volt az adobe botrány, 2013 fele? Ahhoz képest 6 évet csúszott az egész történet. Illetve még annyit, hogy béta fórumon kijelentette a kedves Managerünk, és az egyik fejlesztőnk, meg további 2 ex béta csapattag, hogy ugyan senki ne várjon továbbra sem frissítést, mivel nincs értelme nekik megcsinálni, több ok miatt.
- Az, hogy az internet pedig hanyatlik, már ne is haragudj, de én meg pont ezzel foglalkozom. A cégem statisztikáját ha publikálnám, hogy az egész világon hány százalékban növekedett meg az internethasználati igény magánszemélyek és cégek számára, továbbá hány szerverparkot kellett építenünk a világ majdnem összes féltekéjén, akkor szerintem romba döntöm az egész elképzelésed a világgazdaság ezen dolgairól. Nem az internet hanyatlik, hanem a böngészős játékok lételeme a mobiltelefonok illetve a nagyobb volumenű multiplayer játékok végett, amivel nincs baj.


Ileltve azért 1 dolgot kiemelnék, külön:

"Ami pedig az új szervereket illeti nagyon sokan a régiekről is átjönnek és az újon is játszanak."

Abba belegondoltál, hogy ha a régi szerverekről eljönnek a jelenlegi ottani aktív játékosok, az a szerver meghal? Ha csak 150 fő megy el onnan, akkor rendesen alávág azoknak, akik ott maradtak, mert nem akartak átmenni az új szerverre, amit nem fognak bírni, mert nem lesz semmire sem lehetőségük. Főleg arra nem, hogy élvezzék magát a játékot, ezáltal az ott maradó emberek nagy része elmegy a játékból. S lám, van egy halott szervered. Szuper, ez így megéri, tényleg.

Amugy még egyszer köszönöm hogy megnevettettél. Igazán jól esett.
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

Kenneth G

Kroki-fan
Ja, az internet hanyatlik. Meg az IT szektor is,. Meg nem is értem miért van robotizálás. Meg miért van önműködő tesla kocsi. Meg miért fordítanak egyre nagyobb figyelmet a vírusvédelemre.

Na de viccet félretéve. Ott van az s&f, mobilra elérhető, és elég népszerű böngészős játék.
Akkor ott van a mindenféle fps játék, fortnite, cs:go, pubg meg még mittudomén még mi, amik szintén elég népszerűek. És nem csak játék formában.
De az internet hanyatlik.
 

Törölt tag 18099

Vendég
Ja, az internet hanyatlik. Meg az IT szektor is,. Meg nem is értem miért van robotizálás. Meg miért van önműködő tesla kocsi. Meg miért fordítanak egyre nagyobb figyelmet a vírusvédelemre.

Na de viccet félretéve. Ott van az s&f, mobilra elérhető, és elég népszerű böngészős játék.
Akkor ott van a mindenféle fps játék, fortnite, cs:go, pubg meg még mittudomén még mi, amik szintén elég népszerűek. És nem csak játék formában.
De az internet hanyatlik.
Persze, plusz ott az 5G is, ami nagyobb adatátviteli sebességet jelent mobilhálózaton, meg műholdas kapcsolatokat adnak magánszemélyeknek lassan elérhető áron, amik 19-szer olyan gyorsak, mint amennyit a jelenlegi optikai hálózat el tud bírni, plusz írják az új programnyelveket, az okosotthonok, amik internet alapú működési rendszerrel rendelkezik, meg még mondhatnám, ami miatt a hálózati / IT / fejlesztői ipar haldoklik.

Ugyan itt infómérnököket keresünk a cégünkhöz.
 

Kenneth G

Kroki-fan
Persze, plusz ott az 5G is, ami nagyobb adatátviteli sebességet jelent mobilhálózaton, meg műholdas kapcsolatokat adnak magánszemélyeknek lassan elérhető áron, amik 19-szer olyan gyorsak, mint amennyit a jelenlegi optikai hálózat el tud bírni, plusz írják az új programnyelveket, az okosotthonok, amik internet alapú működési rendszerrel rendelkezik.
Persze, az IPv6 se azért jelent meg, mert éppen unatkoztak.
 

The West Lady

Active Member
Én ebből nem emelnék ki semmit, ha nem baj, de veszett jót röhögtem az egészen. Annak ellenére, hogy másnapos vagyok, ekkora marhaságot nem igazán láttam az utóbbi időkben, már ne is haragudj :D Elmondom neked, mi volt/van itt, jó?

- 2009-2010 között szerverenként 25000-45000 játékos volt itt, most vagyunk összesen kb 3600-an az összes szerveren, abból 1000 azonos játékosok, más karakter néven.
- A kártyajáték is lassan izgalmasabb lesz, mint egy MPI, amire a várakozási idő a játék csúcsidejében 10 perc - 1 óra. Egy funkció kilőve
- Nincs ellenfele a párbajos karaktereknek, mert senki nem párbajozik. Aki meg elérhető, az meg dolgozik mint az ökör, aztán megy a hiszti és nyavajgás ha a párbajosok unalomból őket ütik. Még egy funkció kilőve.
- Az, hogy szerinted teljesen jók ezeket a szervereket fent tartani, akkora marhaság, amin még szerencsétlen Steve Jobs is visítva nevetne a sírjában miközben az enyészetté válik. Figyelj már, tudod mikor érte meg a szervereket fent tartani? Amikor 2011-ben még nagy erődökben 140 vs 120 létszámú erődharcokat csináltunk, amik tömve voltak, és a 260 játékosnak a 80%-ka rögözött (210 fő durván), és ez csak az erődharc. További 600 játékos vígan használt még karakterbónuszokat, meg minden egyéb nyalánkságot, akár építeni, dolgozni, párbajozni. Na ez megérte. Jelenleg a te kicsiny szervereden a kis erődharcok is éppenhogy tele vannak, a 92 főből 30 rögözik, ami a régi rendszerhez képest jelentős csökkenést mutat. A termékes karakterek nem nagyon rögöznek, max az ingyenesből veszik a magasabb jövedelmet, és néha jön egy event, amit pitiáner lóvéért lehet megszerezni, mert senki nem hajlandó költeni a játékra. Aki meg költ, az meg elhozza ezen dolog végett semmi pénzért az egészet.
- Tény, minden fejlesztés azért van, hogy színesebbé tegye a játékost, de ha nincs akkor mi teszi színessé, érdekesség? Aláírom, most jöttél vissza, neked még minden cukormázas lehet, de én itt ülök szünetmentesen 10 éve, rajtam kívül még jópáran, és az elmúlt 4 év alatt semmi nem történt itt. Kaptunk egy HTML-t végre, huhú, mikor is volt az adobe botrány, 2013 fele? Ahhoz képest 6 évet csúszott az egész történet. Illetve még annyit, hogy béta fórumon kijelentette a kedves Managerünk, és az egyik fejlesztőnk, meg további 2 ex béta csapattag, hogy ugyan senki ne várjon továbbra sem frissítést, mivel nincs értelme nekik megcsinálni, több ok miatt.
- Az, hogy az internet pedig hanyatlik, már ne is haragudj, de én meg pont ezzel foglalkozom. A cégem statisztikáját ha publikálnám, hogy az egész világon hány százalékban növekedett meg az internethasználati igény magánszemélyek és cégek számára, továbbá hány szerverparkot kellett építenünk a világ majdnem összes féltekéjén, akkor szerintem romba döntöm az egész elképzelésed a világgazdaság ezen dolgairól. Nem az internet hanyatlik, hanem a böngészős játékok lételeme a mobiltelefonok illetve a nagyobb volumenű multiplayer játékok végett, amivel nincs baj.


Ileltve azért 1 dolgot kiemelnék, külön:

"Ami pedig az új szervereket illeti nagyon sokan a régiekről is átjönnek és az újon is játszanak."

Abba belegondoltál, hogy ha a régi szerverekről eljönnek a jelenlegi ottani aktív játékosok, az a szerver meghal? Ha csak 150 fő megy el onnan, akkor rendesen alávág azoknak, akik ott maradtak, mert nem akartak átmenni az új szerverre, amit nem fognak bírni, mert nem lesz semmire sem lehetőségük. Főleg arra nem, hogy élvezzék magát a játékot, ezáltal az ott maradó emberek nagy része elmegy a játékból. S lám, van egy halott szervered. Szuper, ez így megéri, tényleg.

Amugy még egyszer köszönöm hogy megnevettettél. Igazán jól esett.

Vannak érdekes emberkék, mint te.
Ne vedd sértésnek, de oda mész ahol nem szeretsz lenni :D
Én nem megyek oda ahol nem szeretek lenni és nem kiabálok össze vissza minden butaságot. :)
De hát ezek szerint te azt élvezed ha ott vagy ahol nem szeretsz lenni.
Felénk ezeket Mazochistának nevezik :p
Van aki szeret szenvedi, de hát szíved joga.
Szenvedj csak ha ezt élvezed.;)
Nekem ez a játék élvezet és remélem még sokáig az is marad.:)
 

The West Lady

Active Member
Ja, az internet hanyatlik. Meg az IT szektor is,. Meg nem is értem miért van robotizálás. Meg miért van önműködő tesla kocsi. Meg miért fordítanak egyre nagyobb figyelmet a vírusvédelemre.

Na de viccet félretéve. Ott van az s&f, mobilra elérhető, és elég népszerű böngészős játék.
Akkor ott van a mindenféle fps játék, fortnite, cs:go, pubg meg még mittudomén még mi, amik szintén elég népszerűek. És nem csak játék formában.
De az internet hanyatlik.

Azért írtam, hogy az internet hanyatlik mert 1994 ben a kezdetekben már le tudtam tölteni bár milyen zenét.
Azóta mindent blokkolnak a szerzői jogokra hivatkozva.
Millió játék indul és zár be.
A win 7 után bejött a csempe rendszer és azóta a Windows is csak a reklámokat nyomja.
Pár éve már az ismerőseim is csak mobilokat vesznek és nem költenek számítógépekre.
És igen hanyatlik az internet sajnos egyre kevesebb oldal működik.
Szép lassan megszűnnek az oldalak.
Példa a hitetlen is megszűnt.
A torrentek is be be zárnak vagy költöznek folyamatosan.
Jól írod csak mobilra van már jóformán játék.
De ez nem a net érdeme hanem a
Google Play‎
Érdeme.
Bár sajnos a reklám miatt meg a bevétel miatt vannak de ott is tucatszám zárnak be a játékok.
 

DeletedUser16267

Vendég
Mondtam már, hogy a matematika szigorlatom csak kettes lett? Nem erősségem az analízis... :( Gondolom nem, ezt nagyon szerettem volna még megosztani.

Szép estét!
Szia!

Pacsi, nekem nem meg se lett elsőre, januárban mehetek újra szigorlatozni.
Amúgy a testvérem hörcsöge ma két éve, hogy elpusztult. Ja, és már kevesebb, mint 4 hónap van hátra a születésnapomig.

Jó játékot mindenkinek :$
 

Törölt tag 18099

Vendég
Vannak érdekes emberkék, mint te.
Ne vedd sértésnek, de oda mész ahol nem szeretsz lenni :D
Én nem megyek oda ahol nem szeretek lenni és nem kiabálok össze vissza minden butaságot. :)
De hát ezek szerint te azt élvezed ha ott vagy ahol nem szeretsz lenni.
Felénk ezeket Mazochistának nevezik :p
Van aki szeret szenvedi, de hát szíved joga.
Szenvedj csak ha ezt élvezed.;)
Nekem ez a játék élvezet és remélem még sokáig az is marad.:)
Én kérlek szépen egy csodás s mesés virágzó vadi új szerveren kezdtem el a játékot jelenlegi nagy karakteremmel, ahol szép és jó volt minden. Viszont erre rányitottak 3 szervert, és szerencsére a magadfajta játékosok az én legnagyobb örömömre végre nem az én idegrendszeremen ugráltak, hanem másén. Azóta arról a szerverről eljött minden normális ember, a nagy karaktereink pedig ott poshad magányosan. Igen, mazochista vagyok, mert nem akarom, hogy azért, amiért én megdolgoztam, felépítettem, pénzt fektettem bele, egyszerűen csak eltűnjön.

Amugy érdekelne ki is voltál régebben, ha már a fórumot 5 napja se regisztráltad be, továbbá 33-as szintű a karaktered még. Érdekelne, honnan és kitől tudsz ennyi dezinformációval szolgálni. Én tudnék tippelni, de inkább nem teszem meg, mert azzal végigsértenék sok mindenkit, amit a varázsló meg nem díjazna. Pedig jót szórakoznék rajta. (ja egyébként a videótékázásokért, meg letöltésekért bünti jár, remélem tudsz róla, kedves hölgyemény. Vedd meg szépen a szerzői jogos dolgokat, mert ezért lecsukhatnak)
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:

The West Lady

Active Member
Én kérlek szépen egy csodás s mesés virágzó vadi új szerveren kezdtem el a játékot jelenlegi nagy karakteremmel, ahol szép és jó volt minden. Viszont erre rányitottak 3 szervert, és szerencsére a magadfajta játékosok az én legnagyobb örömömre végre nem az én idegrendszeremen ugráltak, hanem másén. Azóta arról a szerverről eljött minden normális ember, a nagy karaktereink pedig ott poshad magányosan. Igen, mazochista vagyok, mert nem akarom, hogy azért, amiért én megdolgoztam, felépítettem, pénzt fektettem bele, egyszerűen csak eltűnjön.

Amugy érdekelne ki is voltál régebben, ha már a fórumot 5 napja se regisztráltad be, továbbá 33-as szintű a karaktered még. Érdekelne, honnan és kitől tudsz ennyi dezinformációval szolgálni. Én tudnék tippelni, de inkább nem teszem meg, mert azzal végigsértenék sok mindenkit, amit a varázsló meg nem díjazna. Pedig jót szórakoznék rajta. (ja egyébként a videótékázásokért, meg letöltésekért bünti jár, remélem tudsz róla, kedves hölgyemény. Vedd meg szépen a szerzői jogos dolgokat, mert ezért lecsukhatnak)

Örülök, hogy feldobtad a labdát így én tudok mit leütni, a többiek meg jól szórakoznak ezen. ;)
Egy újabb baki hogy ismét kiragadsz egy mondatot, egy részletet a szövegkörnyezetből és azzal érvelsz amit én nem írtam. :)
Miért akarsz a számba adni olyan dolgokat amik nem érdekelnek?
Én inkább mást vennék a számba, :p:D
Van egy kedven íróm Rejtő Jenő.
Az egyik regényében elhangzott ez:"Ki kíváncsi korán meghal" Ez itt a vadnyugat
Ne kíváncsiskodj ki voltam és ki vagyok mert lelőlek és meghalsz. :mad::p:D
 
Fent