Dumaláda - Off Topic

Winnetuu

Active Member
Nem nagyon értek konzolokhoz...... :) meg nincs is...
Én se értettem a konzolokhoz tavaly mégis rávettem magam és vettem egy használt Xbox 360ast mellé a Red Dead Redemption 1est és nem bántam meg mert nagyon olcsó volt és a játékélmény fantasztikus.

Fistful of Frags a javaslatom addig neked, Steam-en megtalálod.
Ja vannak PC-re is jó westernek, a Fistful of Frags mellé még tudok ajánlani neked párat Snow (ha tényleg meg szeretnéd várni az RDR2t PC-re) :
Call of Juarez:Bound in Blood / Call of Juarez / Call of Juarez Gunslinger
Desperados
GUN
Lead and Gold
Hard West
 

DeletedUser17853

Vendég
Sziasztok, nem volt korábban egy Wiki-hiba fórumrész? Lehet nem, na mindegy is, egy apróságot találtam, a szetteknél ha beütöd a szintet alul kidobja az összesített bónuszt amit ad a szett, a TW-Times szett ezt nem teljesen teszi meg. Kép csatolva.
 

Csatolmányok

  • Wiki hiba.PNG
    Wiki hiba.PNG
    330,7 KB · Megtekintések: 9

krcsirke

el pollo diablo
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
15456677981444441.gif
 

krcsirke

el pollo diablo

DeletedUser17665

Vendég
Sziasztok.

Szeretnék tiszta vizet önteni a pohárba. Mostanában eléggé sok negatív üzenet érkezik Skypeomra, amit nem igazán tudok hova tenni, úgyhogy itt az ideje felfedni a kilétemet. Pár adat rólam, és remélem, jövőben nem kell olvasgatnom a szebbnél szebb irományokat a karakteremről.

2010. Augusztusában kezdtem el a játékot. Arizona szerverén.
2011. Névmódosítás történt, Ulysses Grant karakternevet választottam.
2017. Júliusában lettem csapattag. Facebook kezelő; Fórum moderátor/kezelő beosztásban; Jack Sparrow néven. A supportra érkező levelekre nem volt rálátásom, azaz nem volt jogosultságom. Teljesen más beosztásba kerültem be a csapathoz.
2018. Áprilisában inaktívvá váltam, azaz napi 1-2 belépés pár perc erejéig, és OFF módban harcolgattam Florida szerverén, amíg nem mentem végleg vakba.
2018. Júliusában felmondtam, időhiány miatt. Azaz, azóta nem vagyok csapattag.
2018. Szeptember első hete óta pedig nonstop vakban vagyok, és csak annyira lépek fel, ha eszembe jut a játék, hogy vakba tegyem.Bevallom, sajnáltam idáig törölni a karaktert, s inkább választottam a nonstop vakságot.

Szóval, nem vagyok Rönk, se Macaron, se Negan, se Lucifer. Úgyhogy remélem mindenki lenyugodott, akik úgy gondolták, hogy Ulysses Grant = valamelyik supporterrel. Jack Sparrow voltam, aki közel 8 hónapja befejezte a játékot véglegesen. :)

További jó játékot kívánok nektek,

Jack Sparrow/Ulysses Grant
 
Utoljára egy moderátor szerkesztette:
Fent