Továbbítva A The West végének megakadályozása, avagy az új világokról való szavazása.

  • Témaindító Deleted User - 779988
  • Kezdés ideje

Deleted User - 779988

Vendég
Sziasztok!

A The West már több, mint 10 éve működik. Rengeteg minden tűnt el a játékból, de sokkal több új dolog jött be, számos változáson esett már át. Viszont van valami, ami 10 év után sem változott meg. Az új világok.

Minden esetben az INNO dönt arról, hogy új világ nyíljon, a játékos bázis megkérdezése nélkül. Hogy ez miért jó? Az új világokon mindig lesznek, akik elsők akarnak lenni, ezért mindent megtesznek, ami jelen esetben rögöt jelent. Ők örülnek, a játékosok örülnek, mindenkinek jó, nem?

Nos, eleinte igen. Volt az első világ, minden renden volt, majd jött a második világ. Ide az első világ egy része jött, illetve az új játékosok, mivel ez a világ lett priorizálva. Ezzel az első világ utánpótlása és a játékosbázisa jelentősen megcsappant. Ugyan így a következő világok esetében. Hogy ez miért rossz? Mert az eredeti első, jól működő világból lett tucatnyi halott világ. Ezeket végül összevonták és megint 1 erős szerver lett.

Ezzel el is érkeztünk a jelenbe. V1 után jöttek az újabb és újabb világok. "A történelem megismétli önmagát." V1, Arizóna, Buffalo, Colorado, Dakota, El Dorado, Florida, Georgia, Hawaii, Iowa, Jacksonville. 11 világ. Meg is érzük. A világokat újra össze fogják vonni, ez szükséges. Az a feladat, hogy ennek a megismétlődését megakadályozzuk.

Ezért írom ezt. MI, játékosok döntsük el, hogy mikor lenne jó egy új szervert indítani. Hogy ez miért lenne jó? Mert csak egy bizonyos játékosszám felett indulna új szerver. Mert megunják karakterosztályukat, ők akarnak a top építő, város, erődharcos stb. lenni. Egyedül ebben az esetben támogatom, hogy az új szerver legyen a kiemelt.

De jó, legyen, nehéz megoldani, nem éri meg stbstb. Akkor is, könyörgöm, ne az új szerverek legyenek a kiemeltek. Létezzen egy normális, működő világ.

Maga a szavazás lehetne a fórumon, de akár a játékban is. A felső "aranyrög,kötvény,pénz"-s csík alatt egy számláló, hogyhogy áll a szavazás, a bal oldali "kocsma,UPbolt"-s ikonok alatt pedig maga a szavazóablak. De igazából ez már lényegtelen.
 

Pachee

Well-Known Member
Igen, 8100 rögért fejlesztettem!
Az nem rossz. Egyébként nem értem, hogy akkor miért is a West bezárása mellett foglalsz állást, ha ennyit ölsz bele? Napi belépésiből meg tippjátékokból ennyi rögöt nem lehet szerezni, szóval gondolom tettél érte. Félre ne érts, semmi közöm hozzá és nem is ilyen szempontból szeretném megközelíteni, csak mostanában viszonylag olyanok mondják, hogy abbahagyják vagy hogy legyen vége ennek, akik folyamat költenek rá. Csak nem értem a logikáját a dolognak, ennyi... :)
 

DeletedUser17605

Vendég
Az nem rossz. Egyébként nem értem, hogy akkor miért is a West bezárása mellett foglalsz állást, ha ennyit ölsz bele? Napi belépésiből meg tippjátékokból ennyi rögöt nem lehet szerezni, szóval gondolom tettél érte. Félre ne érts, semmi közöm hozzá és nem is ilyen szempontból szeretném megközelíteni, csak mostanában viszonylag olyanok mondják, hogy abbahagyják vagy hogy legyen vége ennek, akik folyamat költenek rá. Csak nem értem a logikáját a dolognak, ennyi... :)

Hát nem is tudom, hol kezdjem. Vagy akarom-e kezdeni bárhol is. :D Az utóbbi 3 hónapban igen sokszor át lettem verve... Hawaii szettet szerintem már mindenki tudja, de ott volt a függetlenségi hős fegyverszett is. Na mindegy nem írom le még egyszer a teljes sztorit... Épp elégszer leírtam már. :D De Amúgy az is közre játszik, hogy egyre rosszabb a játék.
 

DeletedUser17605

Vendég
Függőség, mint anno nekem pár éve. Egy dologban különbözik a helyzetünk... nem engedhettem meg magamnak a rög vásárlást. :cool: Pedig tényleg költöttem volna rá egy vagyont. :(

Ezen már én is gondolkoztam... És hát lehet, hogy igazad van. :D Minden egyes nap a vadnyugattal kezdődik és végződik. :D Ja és ha így van akkor neked jobb volt a helyzeted, mert aki megteheti az meg is teszi... :D
 

Mr. T.

THE DEVIL
szép végigoffoltátok az ötletet..

Ezért írom ezt. MI, játékosok döntsük el, hogy mikor lenne jó egy új szervert indítani. Hogy ez miért lenne jó? Mert csak egy bizonyos játékosszám felett indulna új szerver. Mert megunják karakterosztályukat, ők akarnak a top építő, város, erődharcos stb. lenni. Egyedül ebben az esetben támogatom, hogy az új szerver legyen a kiemelt.

nos.. Te/Ti/Játékosok SOHA nem fogjátok eldönteni, h mikor induljon új világ. SOHA, mert amíg az újak beleölik a rögöt, addig egyszerűbb lesz új szervert nyitni, mint a többit összevonni.. nem ez az egyetlen ilyen játék, amelyben ugyanez a metodika..
akarhatsz szavazást, a MOD-ok el is küldhetik az Innonak, de amíg az újban van pénz, addig ez felejtős.. az összevonás macerás.. ha a szettek nem tudják rendesen megcsinálni ( lásd Lincoln, Hawaii, stb.. ), akkor hogy várod/várjátok el, h egy jóval nagyobb volumenű összevonással foglalkozzanak? oO

T.

ui: a másik játékban május 3-án, június 28-án és a napokban nyílt új szerver.. szóval ehhez képest az Inno még nagyon jó időintervallumokat használ :)
 

DeletedUser15763

Vendég
De én ezt mind értem, egyre rosszabb az egész, de akkor miért költ rá bárki is?

1) megteheti, h kolt es a penz nem szamit.
2) nem akar lemaradni masokhoz kepest.
3) olyan elonyt lat benne, amivel a masok lelki vilagat tonkre teheti. (Lásd MPI: :D)
4) Nem volt draga se, 600 rogbol egy alap fegyoszettet tudtal szerezni, brutal eros az alap is, ami jo MPIre, erodre, pbre egyarant.
 

DeletedUser17614

Vendég
Úgy érzem eltértünk itt a tárgytól. Nem a szakács fegyverszett és annak kibeszélése lenne a topic célja, hanem a mindenható játék.
Én 2 éve játszom újra, nagy elmaradásban kezdtem, mert 4-5 évet kihagytam. Mostanra olyan xar lett tényleg az egész, hogy nem foglalkozom vele.
Ez egy játék. Úgy is kéne kezelnünk (bár már többször levezettem több embernek is, hogy ez nem csak egy játék :D ), vagyis mindenkinek örömöt kéne találnia benne. Én már úgy vagyok vele, hogy ha van kedvem 1-et erődözök, ha nincs, akkor fel se lépek. Lemaradok ismételhetőkkel? :D Ugyan már! Ahogy haladunk előre, úgy lesz egyre kevesebb értelme annak, hogy a szintek vagy kalandok mellé kapunk skilleket. Minden egyes szett erősebb lesz, lassan 300 pontot ad már egy ruhadarab! Ami bárhogy is nézzük, Tulikkal meg képességekkel együtt is kb 70 szint. Ezért is utálom, ha valaki az összevonás ellen azzal kampányol, hogy xy ponttal van neki kevesebb a régiekhez képest. Semmi értelme!

Az ötletet támogatom, de elsősorban el kéne érnünk azt, hogy a mi supportosaink is tegyenek meg egy picikével többet az ügyekért. FIGYELEM, ez csak az én véleményem, ami mint már Eastwood óta tudjuk, olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senkit sem érdekel.
 

DeletedUser17845

Vendég
Én kifejezetten egyet értek veled Dór. :) Ha ez bármit is számít a döntés hozók felé, akkor annyit mondanék, hogy veszek én rögöt, de akkor ne kelljen attól félnem, hogy már jövőre vagy másfél év múlva bezárják a játékot, mert nem jövedelmező. Illetve ha már megveszem súlyos pénzekért, akkor ne legyen a jövő hónapban egy sokkal erősebb szett nála. Bírjon csak 1-2 évet mint a Hombre. ;)

Újítsák meg az erődharcot, nem kell nagy dolgokon agyalni. Nem FPS-t akarunk bika grafikával, hanem egy kis vérfrissítést. Nemrég láttam ilyen ötleteléseket, mint a fedezékek a harcmezőn, vagy olyan hely, ahol ha időzünk egy kis ideig akkor xy mennyiségű épet tölt vissza a karakternek. Esetleg különböző bónusz helyek, ahol nagyobbat lehet sebezni. Legyen kicsit taktikusabb a játék. :) Nem a szokásos: "most fel északra, vissza délre, megint észak, be a falon és zászló" feeling. Tessék példát venni 2.0-ról. Akkor igazán megjött a játékosok kedve.

Ha ezek nem is teljesülnek, de egyet kérnénk. NEM ÚJ SZETTEKET AKARUNK, hanem JOBB JÁTÉKÉLMÉNYT SZERETNÉNK. :):)
 

Krisztoph Snow

Író
The West Csapat
Game Master
Wiki szerkesztő
Like Master
Csak legyetek türelemmel, közeleg a 3.00 (ha eljutunk addig) és én egyre inkább biztosra kezdem venni, hogy valami NAGY dologgal próbálnak, majd előrukkolni...
(Ha ez mégse lenne, majd, így a jövőben akkor valóban húzhatják le a rolót, mert sokáig nem tarthatják a jelenlegi állapotokat, ha csak nem Istenek...) de majd kiderül...

És igen: Ez nem pusztán egy játék... Valakinek maga az élete, különben mi oka is volna rögre költeni???

Itt ül reggeltől estig némely ember és csak azért kattintgatja 0-24-ben a tizenöt másodperceseket, hogy előbbre jusson, hogy előnyöket szerezzen legyen szó eventről vagy szintemelkedésről, nos tehát kérdem én, akarjuk, hogy megszűnjön ez az ÉLET, ami, már több a játéknál ?

Egyébként meg, aminek kezdete van, annak vége is, csakhogy fájó búcsú lesz ettől az egykor méltán népszerű böngészős oldaltól... De hogy mikor? Az csak azoktól függ, akik költenek, akiknek van pénzük, akik mernek vásárolni............... :)

és végül egy kis csemege
 
Fent