Költözés - kibeszélő

DeletedUser2234

Vendég
akkor támogatom feltétel nélkül, ha minden cuccom és pénzem ami jelenleg van átvihető. Csak egy szerveren játszom, nincs miért többre regelni. Viszont akinek több világon több karaktere van és átvihetne mindent jogosulatlan előnyre tenne szert. Ezt a lépést az innonak nagyon át kell gondolnia szerintem.
 

DeletedUser13044

Vendég
akkor támogatom feltétel nélkül, ha minden cuccom és pénzem ami jelenleg van átvihető. Csak egy szerveren játszom, nincs miért többre regelni. Viszont akinek több világon több karaktere van és átvihetne mindent jogosulatlan előnyre tenne szert. Ezt a lépést az innonak nagyon át kell gondolnia szerintem.

teljes mértékben egyet értek veled:) vicces lenne ha az én 120as karakterem átvinném dakotára, arizónáról :D
Szerintem ez teljesen felesleges újítás lenne...
 

DeletedUser2847

Vendég
Feleslegesnek nem tartom... bár igaz, két órás világon nem játszok, (colorado is már törlés szélén van). Mindenesetre nem örülnék, ha 400-1000 fővel kéne együtt játszani, úgy hogy közben a fele ráadásul inaktív, másik része nem csinál semmi interakcíiót...

S nagyon valószínűnek tartom, hogy dakotára sehonnan sem lehet majd vinni kakartert, merthogy friss szerver, talán kicsit később coloradóról, amikor kinőtte magát...
 

krcsirke

el pollo diablo
Magamat nem akarom idézni, de ebben a hszben le van írva, ami az új világokra vonatkozik.

Maga a költözés ha jól olvastam német fórumon google translate segítségével, akkor 1.36 után várható eddig.

Német hszt megtaláltam, kicsit érdekes lesz náluk, de nálunk is ilyesmi lesz szerintem.
 
Utoljára szerkesztve:

DeletedUser6368

Vendég
Érdekes lesz az erődharcok miatt, de mi lesz a többi karakterrel? :) És a régi szerverek eltűnnek? És hányas szerverig? Az új szerveren milyen lesz a munkaidő?
Kicsit sok a kérdés, lehet hogy még várni kéne ezzel...
 

DeletedUser11010

Vendég
Egyesítés

Kéne egy világ és aki 120 as szintet eléri az áttmehet ha akar(jó kis erődharcok) de a régi világon is megmaradna ha akar
 

DeletedUser13748

Vendég
Én is azt vallom mint az előttem szólók,hogy csak úgy támogatom ha a karaktert 1 az egyben át lehet vinn TP-vel cuccokkal,pénzzel,röggel mindennel,ugyanis nem kevés időmbe és rögömbe van a karim és tuti nem kezdeném előről.Bár szerintem senki sem.
Az előttem szólóval nem értek egyet vagy mindenki átmehet vagy senki,csak 120-as szintúekből álló világ elég értelmetlen lenne
 

DeletedUser11281

Vendég
Nos lesznek néhány 100 fős világok valószínüleg és azok a vakációsokból fognak állni és az inaktívakból ilyenkor mi történne megmaradna a világ úgy ahogy van vagy lementenék valahova máshova a karaktereket ?
2 órás világról lehet e 1 órásra költözni ?
A költözés fog kerülni akár rögbe up-ba vagy $-ba ?
 

DeletedUser

Vendég
Én valószínűsítem hogy lesz egy bejelentés hogy V1, V2, V3 és V4 stb. megszűnik x idő múlva, aki szeretné a karakterét megőrizni az kérje az átmentést... Így az inaktívak, vakációsok szépen törlődnek... (egyértelműen szervercsökkentés a célja a lépésnek, ami meg is érthető)
Ha jól emlékszem valami olyasmit írtak, hogy olyan világba lehet költözni majd, aminek a prémium beállításai egyeznek, de az biztos, hogy az itteni fősupportos fogja majd kitalálni az utakat. Mondjuk 2 órásról szerintem nem illene átmenni az 1 órásba. Meg aztán mi bajod a 2 órával? Az igazi kuriózum. :laugh:
 

DeletedUser13096

Vendég
Vakációsok törlése nem biztos hogy szép húzás lenne, mert lehet a tulajdonosa folytatná csak épp nem ér rá és nem értesült erről a költözős dologról.
 

DeletedUser

Vendég
Lehetne valami bővebb magyar információ erről a dologról pl. kankalintól.
Nem csak a fejlesztői fórum linkjére hivatkozni mindig:)
 

DeletedUser

Vendég
Igen, az jó lenne, ha első kézből kapnánk tájékoztatást a várható honi sajátosságokról.Bár ha még ezek a részletek éppen tervezési stádiumban vannak, nyilván idő kell még ahhoz, hogy felelősséggel lehessen nyilatkozni.
Viszont egy kibeszélő mindenképpen segítséget nyújthat ahhoz, hogy ezek a részletek a lehető legtöbb elégedett ügyfelet eredményezzék.Ördögi kör:D.
 

DeletedUser

Vendég
2 órás világról lehet e 1 órásra költözni ?

A kezdeményezés célja szerintem a kifejezetten kihalt világok átmentése, és ez az én olvasatomban a 2-3, esetleg 4k-s szervereket jelenti.A többit belevonni talán nem lenne szerencsés.Ha van némi igazam, akkor elvileg ebbe a kategóriába kifejezetten a régi (számmal jelölt, és egyben két órás világok) tartoznak.A nevesített szerverek népessége talán még úgy-ahogy elégséges, az aktív maggal pedig a menteni szándékozott régieké is hasonló szintre hozható.
 

DeletedUser11010

Vendég
Szerver

más játékoknál is van ilyen
ot van 1-2 hónap türelmi idő(szabi vakáció miatt
de a regelt emailcimre mindneki kap 1 levelet.




Vakációsok törlése nem biztos hogy szép húzás lenne, mert lehet a tulajdonosa folytatná csak épp nem ér rá és nem értesült erről a költözős dologról.
 

DeletedUser

Vendég
Nos akkor..

Többen kérdeztetek több mindent, de mival Aysakk a kedvencem neki válaszolok előbb:

... V1, V2, V3 és V4 stb. megszűnik x idő múlva, aki szeretné a karakterét megőrizni az kérje az átmentést...

Ilyen formában ilyen nem lesz. A költözés opcionális, ha akarsz költözöl, ha nem nem. Arra viszont fel kell készülni, hogy amennyiben egy világ "túlságosan" kiürül, úgy tényleg ki lesz hirdetve, hogy az adott világ x időn belül bezár. De ismétlem, erre csak akkor kerülhet sor, ha már sokan elköltöztek róla, mi erőszakkal nem fogunk bezárni semmit. A "túlságosant" egyelőre nem tudjuk számszerűsíteni, nagy valószínűleg párszáz megmaradt karakter esetén fog bezárulni a világ.

A választható világokat mi fogjuk kijelölni. Az elképzelés az, hogy a régi világokról lehet majd a Világ 1-re költözni, illetve elvileg indul majd egy újabb világ azoknak, akik 1 órás munkaidővel szeretnének játszani (vagy már most is úgy játszanak, de el szeretnének költözni). Amennyiben tényleg új világ indul, úgy ez nem lesz "ajánlott" világként megjelölve, azaz az újonnan regisztrálók nem ide fognak érkezni, direkt azért, hogy ne 120-as szintűekkel kelljen harcolni egy 1-es szintűnek. De ezek az elképzelések addig még sokszorosan változhatnak!

Amennyiben a költözést választod természetesen a karaktered adatai (pénz, kötvény, képességek, aranyrögök), a tárgyaid, befejezett kalandjaid, eredményeid mind átkerülnek. Fontos megjegyezni viszont, hogy nem kerül(nek) át az új világra:
  • a jelentéseid
  • a telegramjaid
  • a városod/erődjeid/szövetséged

Ha maradt még kérdés jöhet bátran :)
 
Fent